• 1397/12/15 - 12:30
  • تعداد بازدید : 909
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
سفر ریاست سازمان دامپزشکی کشور به استان هرمزگان

بازدید ریاست سازمان دامپزشکی کشور از کشتارگاه صنعتی دام استان هرمزگان

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: برای نخستین بار امسال سازمان دامپزشکی کشور مجوز واردات بیش از ۳۰۰ هزار راس دام زنده صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن خیر مقدم، گزارشی از عملکرد اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان ارائه کرد .

دکتر محمد جانباز با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های دامپزشکی حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور از راه کنترل و پیشگیری از بیماری ها می باشد گفت: قاچاق دام زنده علاوه بر اینکه سرمایه دامی کشور را به خطر می‌اندازد، موجب می‌شود دام هایی که بیماری آنها کنترل نشده و دوران قرنطینه خود را طی نکرده اند سبب انتشار و شیوع بیماری های مختلف دامی در داخل کشور شوند.

وی تصریح کرد: به این منظور و برای کنترل تردد دام و پیشگیری از انتقال بیماری های دامی و بیماری های  مشترک بین انسان و دام و برای جلوگیری از حمل غیر مجاز و قاچاق دام زنده، توسط نیروهای زحمت کش انتظامی و استقرار کارشناسان دامپزشکی در ایست بازرسی ها و آموزش لازم به نیروی انتظامی برای همکاری بیشتر با دامپزشکی در ارائه مستندات اشاره کرد .

وی افزود: یکی از اقدامات مهم و ضروری اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان تامین گوشت سالم ،بهداشتی و حلال برای مصرف مردم است .

دکترعلیرضارفیعی پور اظهار داشت: این استان از ظرفیت خوب دامی، زیرساخت‌های بهداشتی، قرنطینه و کشتارگاه‌ صنعتی برخوردار است.

وی افزود: در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور جز تسهیل گری و خدمت به مردم چیز دیگری وجود ندارد .

وی تصریح کرد: هدف وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی کشور تامین گوشت سالم و بهداشتی مورد مصرف مردم است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشوربیان کرد: مجوز‌های رسمی برای واردات دام زنده از مبادی دریایی، هوایی، زمینی و ریلی صادر شده است.

رفیعی پور گفت: به تازگی مجوز واردات دام زنده از برزیل به چابهار هم صادر شده است.

وی افزود:۹۰ درصد گوشت مصرفی مردم را دامداران داخلی تامین می‌کنند و تنها ۱۰ درصد گوشت مصرفی وارداتی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس دستورالعمل جدید و در شرایط تحریمی خرید، فروش، نگهداری و پرورش دام از دامداری تا کشتارگاه باید در چارچوب مقرارت قرنطینه، بهداشتی و بازرگانی کشور باشد.

رفیعی پور افزود: جابه جایی و انتقال دام بدون پلاک و مجوز دامپزشکی ممنوع است.

وی گفت: امروز در جلسه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور تصمیمات جدیدی برای رفع مشکلات جابه جایی و انتقال و جایگزینی دام با مجوز دامپزشکی گرفته می‌شود.

رفیعی پور با بیان اینکه همه قوانین در حمایت از تولید کنندگان دام است گفت: حمایت از دامدار برای عرضه، کشتار و جایگزنی دام ضروری است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با توجه به امکانات بندری، قرنطینه‌ای و کشتار دام در بندرعباس امکان واردات دام زنده به کشور از هرمزگان وجود دارد.

رفیعی پور افزود: سرمایه گذاران می‌توانند به واردات دام زنده (دام سبک، گاو و شتر) ورود کنند و گوشت مصرفی مردم هرمزگان را تامین کنند.

وی گفت: سازمان دامپزشکی براساس مراجعه و درخواست بازرگانان و تاجران دام مجوز‌های لازم برای واردات دام را صادر می‌کند.

رفیعی پور افزود: بازرگانان دارای مجوز واردات دام زنده از سازمان دامپزشکی می‌توانند از کشور‌های همسایه مانند هندوستان، عمان، پاکستان و افغانستان و کشور‌های دیگر مانند استرالیا، نیوزلند و برزیل دام زنده وارد کنند.

در بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور از کشتارگاه صنعتی دام شماری از فعالان این حوزه مشکلات خود را مطرح کردند.

در حاشیه این سفر ریاست سازمان دامپزشکی کشور از امکانات قرنطینه ای دام در شهرستان بندرعباس بازدید کرد

گفتنی است در پایان این بازدید مدیر کل  دامپزشکی استان هرمزگان به اتفاق ریاست سازمان دامپزشکی کشور با مهندس باقرزاده رییس سازمان جهاد کشاورزی استان و مهندس صالح دریانورد رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان هرمزگان دیدار کردند.

  • گروه خبری : خبر,همایش,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 7231
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه