شرایط بهداشتی خرید و تشریح معیارهای میگوی تازه
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی دامپزشکی استان هرمزگان، شرایط بهداشتی و ظاهری میگو در هنگام خرید و همچنین معیارهای تعیین تازگی میگو را تشریح کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر عباس طالبی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با اعلام اینکه؛ هرمزگان یکی از قطبهای پرورش و صید میگوی کشور است و مردم استان هم علاقه زیادی به میگو دارند، شرایط بهداشتی میگو تازه را، در هنگام خرید، مدنظر شهروندان گرامی، قرار داد.
وی با اشاره به اشتیاق فراوان مردم این استان و مسافران دیگر استان ها، به خرید میگو در زمان صید، با بیان اینکه؛ همه مردم در هنگام خرید میگو، باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و محصول سالم و بهداشتی استفاده کنند، اظهار داشت: در هنگام خرید میگو به شاخصههایی همچون رنگ، سر و سینه و دم میگو، پاها، پوسته و آنتنها، چشمها، بوی میگو و گوشت آن باید توجه کرد.
دکتر طالبی گفت: رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد و سیاه شدگی؛ سینه و دم و پوست، نشانه کهنگی و فاسد بودن میگو و همچنین تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانههایی از فاسد بودن میگو است.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان هرمزگان اضافه کرد: سر و سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است و همچنین؛ پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد و اگر آنتنها و پاها از همدیگر جدا شود و نیز پوست به سهولت از هم جدا شود، این نشانی از کهنه و فاسد بودن میگو است.
این مقام مسؤول افزود: چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد و داشتن گوشتی سفت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه ی سلامت، میگو است.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، خاطر نشان ساخت: صید میگو در استان هرمزگان بر اساس بررسی های پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و اعلام اداره کل شیلات استان هرمزگان، معمولا در اواسط و یا اواخر شهریور ماه آغاز می گردد.
نظر دهید