مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان مطرح کرد:
جلسه تعیین ظرفیت و شیوه بهکارگیری مسئولین فنی و بهداشتی در اماکن دامی (مرغداری ها) تحت نظارت دامپزشکی استان هرمزگان
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این جلسه که با هدف ارتقاء سطح بهداشت، مبارزه با بیماریهای طیور و بهبود کیفی نظارت بر فرآیندهای تولید این بخش برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، جلسه فنی تعیین ظرفیت و شیوه بهکارگیری مسئولین فنی و بهداشتی در اماکن دامی (مرغداری ها) در محل سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با حضور مهندس عباس مویدی ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیر کل دامپزشکی استان، رئیس شورای نظام دامپزشکی هرمزگان، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران و جمعی از مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار شد .
در ابتدا جلسه دکتر مصطفی فخرآبادی پور ضمن خوش آمد گویی و تشکر از حضور ریاست سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان مصوبات قبلی را مرور و گزارشی از وضعیت واحدهای مرغداری و اهداف تعیین ظرفیت و شیوه به کار گیری مسئولین فنی ارائه کرد . در ادامه مشکلات و پیشنهادات مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
در پایان رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با حمایت از مسئولین فنی و استفاده از افراد با تجربه در حوزه طیور می توان موجب تولید پایدار و تامین و سلامت غذایی شود .
نظر دهید