• 1396/06/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبر داد:

نظارت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان بردامهای زنده ولاشه های قربانی در عید سعید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: در سال 1396 میزان کشتار بهداشتی در کشتار گاههای استان و همچنین شاخصهای بهداشتی چشمگیر بوده است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت: در راستای انجام نظارت بهداشتی و شرعی بردامهای کشتاری در ایام عید قربان در سراسر استان بیش از 4900 راس دام زنده توسط دامپزشکان و کارشناسان ادارات جهت اطمینان از سلامت دام مورد بازرسی قبل کشتار قرارگرفتند.

وی افزود: در ایام عید قربان در سطح استان بالغ بیش از 3 هزار و 700راس لاشه کشتار شده مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت . دام زنده شامل 4 هزار 158 راس گوسفند و بز و 760 راس گاو و گوساله و 17نفر شتر مورد بازرسی بهداشتی بعد از کشتار ونظارت شرعی قرار گرفتند که بیشترین دامهای کشتارشده در شهرستان بندر عباس می باشد که بیش از 2هزار و 300راس دام سبک و سنگین را شامل می شود.

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان ضمن تشکر از شهرداری ، نیروی انتظامی ،صدا وسیما، ناظرین شرعی و سایر ارگانهای مرتبط از همکاری و همراهی مردم شریف استان جهت انجام کشتار دام در کشتارگاه ها و تامین دام از میادین دام تحت نظارت بهداشتی تشکر کرد و این اقدام را برای جلوگیری از انتقال بیماری مشترک و قابل انتقال بین انسان و حیوان و آلودگی محیط زیست اقدامی مناسب دانستند .

وی اعلام نمود پیگیری رفع نواقص کشتارگاهها توسط مسئولین کشتارگاهها در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان است .

دکتر کامبیز امجدی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: : اکیپهای دامپزشکی در روز عید سعید قربان نسبت به انجام معاینات بالینی قبل از کشتار و بازرسی های بهداشتی حین کشتار و پس از کشتار اقدام کرده، که این نظارتها با حضور روحانیان ناظر بر ذبح شرعی همراه بود است.

وی تصریح کرد: در نتیجه این نظارت ها بالغ بر 11لاشه حذف موضعی و 2 لاشه نیز ضبط کامل گردید و همچنین تعداد 358 عدد کبد ،کلیه و ریه خذف و معدوم گردید .

وی افزود: : تمام اقدامات و خدمات اداره کل دامپزشکی استان در راستای تامین بهداشت و سلامت جامعه بوده و از مردم عزیزاستان درخواست کرد به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماریهای واگیر و مشترک بین انسان و دام، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را حتما از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186310
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه