مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبر داد:
ضبط و معدوم سازی بیش از 9 تن فرآورده دامی غیر قابل مصرف در سه ماهه اول سال 95
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: از ابتدای سال 95با نظارت،کنترل و بازرسی دقیق تعداد 12هزار و 793 نوبت بازدید بهداشتی و 142مورد غیر بهداشتی از مرکز عرضه فرآورده های خام دامی طی سه ماهه اول سال جاری در استان هرمزگان، 9تن فرآورده دامی غیر قابل مصرف معدوم سازی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمدجانباز با اعلام این خبر اظهار کرد: کارشناسان حوزه نظارت اداره کل دامپزشکی هرمزگان با بازرسی مستمر از مراکز عرضه فرآورده های دامی در راستای تحقق شعار سلامت غذا از مزرعه تا سفره گام برمیدارند.
وی با تاکید بر اهمیت سلامت فرآورده های غذایی که نقش اساسی در تضمین سلامت جامعه را ایفا می کند اعلام کرد: ضمن کنترل روزانه مراکز عرضه مواد خام دامی، دو مرحله طرح تشدید نظارت بهداشتی در این استان همزمان با آغاز سال جدید و ایام ماه مبارک رمضان انجام می شود که کشتارگاههای دام و طیور، مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، قصابی ها، مرغ فروشی ها، رستوران ها و آشپزخانه ها،سردخانه ها، کبابی ها و غیره ... از عمده مراکز تحت نظارت اداره کل دامپزشکی هرمزگان می باشد.
دکتر جانباز خاطرنشان کرد: از 142مورد تخلف بهداشتی صورت گرفته تعداد 14مورد به مراجع قضایی ارجاع شده است.
وی اشاره کرد: نظارت بر ذبح شرعی توسط ناظرین ذبح شرعی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور استان هرمزگان نیز حلال بودن گوشت مصرفی را تضمین می کند.
مدیر کل دامپزشکی هرمزگان در پایان گفت: همشهریان عزیز میتوانند با ارتباط به سامانه مدیریت پاسخگویی و اطلاع رسانی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با شماره 1512تماس حاصل نمایند.
نظر دهید