بازدید سرزده مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان از کشتارگاه صنعتی دام بندرعباس
در راستای نظارت مستمر بر اجرای دقیق دستورالعملهای بهداشتی و ارتقای سلامت عمومی، مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان از کشتارگاه صنعتی دام بندرعباس به صورت سرزده بازدید کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این بازدید ها در راستای سیاستهای سازمان دامپزشکی کشور و به منظور نظارت بر حسن اجرای دستورالعملهای بهداشتی در مراکز کشتارگاهی و حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی برای مصرفکنندگان انجام می شود .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخر آبادی پور بیان داشت: در این بازدید، بخشهای مختلف کشتارگاه از جمله سالنهای کشتار، بخشهای پیشسردخانه، سردخانههای اصلی، و همچنین بخشهای آمادهسازی و ... بازدید شد .
وی افزود: به طور دقیق، روند کشتار دام، رعایت اصول بهداشتی در مراحل مختلف کشتار، شرایط نگهداری لاشهها، و همچنین سیستمهای کنترل دما و بهداشت محیط مورد بررسی قرار گرفت .
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت سلامت فرآوردههای خام دامی به عنوان یکی از اصلیترین شاخصهای بهداشت عمومی جامعه، بر لزوم رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و ضوابط نظارتی در کشتارگاهها تأکید کرد.
وی اظهار داشت: کشتارگاهها به عنوان یکی از مهمترین حلقههای تأمین مواد پروتئینی نقش حیاتی در زنجیره غذایی دارند و هرگونه کوتاهی در رعایت اصول بهداشتی میتواند سلامت مصرفکنندگان را به خطر بیندازد.
وی ضمن بازدید از بخشهای مختلف، مشکلات و چالشهای موجود در روند فعالیت کشتارگاه را بررسی و بر لزوم رفع نواقص تأکید کرد.
همچنین در این بازدید، وضعیت بهداشت محیط، دفع پسماندها، نظافت ابزار و تجهیزات و شرایط نگهداری لاشهها در سردخانهها مورد ارزیابی قرار گرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان در پایان بازدید، بر لزوم ارتقای سطح آموزش کارکنان کشتارگاه در خصوص رعایت اصول بهداشتی تاکید کرد و همچنین بر ضرورت بهروزرسانی تجهیزات و امکانات کشتارگاه و همچنین نظارت مستمر بر فرآیندهای کشتار تاکید داشت.
لازم به ذکر است، اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به صورت مستمر و دورهای بر عملکرد کشتارگاههای (دام و طیور) استان نظارت داشته و در جهت ارتقای سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه اقدام می نماید .
نظر دهید