رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی خبرداد:
توصیههای بهداشتی در خرید و نگهداری ماهی قرمز
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: شهروندان ماهی قرمز را تنها از مراکز مجاز و سرپوشیده خریداری کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جواد معصومی اظهار داشت: در مکانهای روباز به علت نبود شرایط ضدعفونی وبهداشتی امکان آلودگی گونههای آبزی و انتقال بیماریهای مشترک انسان و حیوان وجود دارد.
وی افزود: شهروندان از خرید ماهیانی با لکه سفید، بالهای شکسته و بیحال با فلسهای ریخته خودداری کنند.
ویتصریح کرد: افراد با حسایت پوستی حتما از دستکش استفاده کنند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اشاره به عرضه آبزیان غیرمجاز گفت: شهروندان از خرید خزندگان و لاکپشتهای گوش قرمز به علت مخاطرات زیست محیطی خودداری کنند.
وی گفت: سامانه ۱۵۱۲ نیز اماده دریافت سوالات و پیشنهادهای شهروندان در این زمینه است.
نظر دهید