• 1396/12/20 - 12:00
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی خبرداد:

توصیه‌های بهداشتی در خرید و نگهداری ماهی قرمز

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: شهروندان ماهی قرمز را تنها از مراکز مجاز و سرپوشیده خریداری کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جواد معصومی اظهار داشت: در مکان‌های روباز به علت نبود شرایط ضدعفونی وبهداشتی امکان آلودگی گونه‌های آبزی و انتقال بیماری‌های مشترک انسان و حیوان وجود دارد.



وی افزود: شهروندان از خرید ماهیانی با لکه سفید، بال‌های شکسته و بیحال با فلس‌های ریخته خودداری کنند.



ویتصریح کرد: افراد با حسایت پوستی حتما از دستکش استفاده کنند.



رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اشاره به عرضه آبزیان غیرمجاز گفت: شهروندان از خرید خزندگان و لاکپشت‌های گوش قرمز به علت مخاطرات زیست محیطی خودداری کنند.



وی گفت: سامانه ۱۵۱۲ نیز اماده دریافت سوالات و پیشنهاد‌های شهروندان در این زمینه است.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185366
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه