تداوم تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك در استان هرمزگان
در راستای تداوم برنامه تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان یک واحد مرغداری در شهرستان بستک با ظرفیت 28000 قطعه جوجه ریزی و سن 46 روزه مراحل تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را طبق دستورالعمل ابلاغی سپری و بر اساس آزمایشات بعمل آمده در سه نوبت متوالی مجاز شناخته شده است

به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی هرمزگان مدیر كل دامپزشكی استان هرمزگان بیان نمودند در راستای تدام برنامه تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك در استان یك واحد مرغداری در شهرستان بستك با ظرفیت 28000 قطعه جوجه ریزی و سن 46 روزه مراحل تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك را طبق دستورالعمل ابلاغی سپری و بر اساس آزمایشات بعمل آمده در سه نوبت متوالی مجاز شناخته شده است .كشتار و توزیع آن در كشتارگاههای مورد تایید دامپزشكی و مراكز عرضه مجاز می باشد .
دكتر غریب اظهارداشتند با توجه به اجرای موفقیت آمیز مراحل آزمایشی تولید مرغ سبز و تجهیز آزمایشگاهی استان و اعلام همكاری كشتارگاههای استان تداوم تولید انبوه مرغ بدون آنتی بیوتیك در استان امكان پذیر شده است .
مدیر كل استان در ادامه با تجهیز وتكمیل آزمایشگاه دامپزشكی استان در سال جاری روند انجام آزمایشهای لازم و تولید با هزینه كمتر تسریع می یابد امید است با تعیین و تثبیت نرخ مرغ گرم بدون آنتی بیوتیك توسط ارگانهای ذیربط و نظارتی استان این محصول با حداقل تفاوت قیمت با سایر انواع مرغ گرم ضمن تاكید بر سلامت آنها جایگاه مناسبی در سبد غذایی مصرف همشهریان پیدا نماید.
دكتر غریب اظهارداشتند با توجه به اجرای موفقیت آمیز مراحل آزمایشی تولید مرغ سبز و تجهیز آزمایشگاهی استان و اعلام همكاری كشتارگاههای استان تداوم تولید انبوه مرغ بدون آنتی بیوتیك در استان امكان پذیر شده است .
مدیر كل استان در ادامه با تجهیز وتكمیل آزمایشگاه دامپزشكی استان در سال جاری روند انجام آزمایشهای لازم و تولید با هزینه كمتر تسریع می یابد امید است با تعیین و تثبیت نرخ مرغ گرم بدون آنتی بیوتیك توسط ارگانهای ذیربط و نظارتی استان این محصول با حداقل تفاوت قیمت با سایر انواع مرغ گرم ضمن تاكید بر سلامت آنها جایگاه مناسبی در سبد غذایی مصرف همشهریان پیدا نماید.
نظر دهید