برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در اداره کل دامپزشکی هرمزگان

مسئول آموزش اداره کل دامپزشکی هرمزگان از برگزاری دوره آموزشی اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاههای دام به مدت 2 روز در محل سالن جلسات اداره کل خبر داد.
این دوره آموزشی جهت ارتقاء سطح دانش کارکنان دامپزشکی استان برگزار گردید.
خانم دکتر چاهخوزاده افزود: هدف از برگزاری این دوره ی آموزشی آشنایی با اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های دام است.
و طی این دوره شرکت کنندگان از کشتارگاه صنعتی دام واقع در شهرستان بندرعباس بازدید بعمل آورده و نحوه بازرسی گوشت را به صورت عملی فرا گرفتند.
نظر دهید