• 1396/03/06 - 12:00
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:

اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی را تشدید می کند

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان اجرا می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان: شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِنَ الْهُدَى وَالْفُرْقَانِ، دکتر محمد جانباز ضمن تبریک حلول ماه رمضان، ماه نزول قرآن و رحمت الهی افزود: تشدید نظارت در ماه مبارک رمضان تمام مراکز نگهداری وعرضه مواد خام دامی از قبیل کشتارگاههای دام، قصابیها، مرغ فروشی ها، میادین عرضه، سردخانه های نگهداری این فراورده ها ومراکز بسته بندی وفرآوری فرآورده های خام دامی اعمال می گردد .

وی تصریح کرد: این اداره کل به منظور اجرای طرح تشدید کنترل ونظارت بهداشتی بر عرضه فر آورده های خام دامی اقدام به ساماندهی تعداد 13 اکیپ ثابت و 13 اکیپ سیار در مرکز وسایر شهرستانهای استان کرده است .

دکتر جانبازاظهار کرد: نقش موادغذایی با منشادامی بعنوان اصلی ترین منبع تامین پروتئین حیوانی و بسیار تاثیر گذار در تامین سلامت و ایمنی افراد در مقابل بیماریها سبب گردیده است که نظارت بر بهداشت این فراورده های خام دامی در اولویت سازمان دامپزشکی کشور در کنترل و پیشگیری از بخش قابل توجهی از بیماریهای مشترک بین دام و انسان قرار گیرد .

وی با بیان اینکه اکیپهای مذکورآماده پاسخگویی به مردم استان هستند ابراز داشت : مردم نیز باید ضمن رعایت موارد بهداشتی در مصرف مواد پروتینی خام می توانند هر گونه تخلف از جانب عرضه کنندگان مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی 1512 به اطلاع اداره کل دامپزشکی استان ویا شهرهای تابعه رسانده تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185333
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه