• 1399/03/19 - 14:33
  • تعداد بازدید : 279
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نظارت بهداشتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان

اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان در سطح استان اجرا شد و نظارت کامل بر سلامت فراورده های خام دامی مصرفی شهروندان صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر سید امیرمختار بهاری میمندی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان خبر داد.

بهاری گفت: با عنایت به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف مواد پروتئینی شهروندان همانند سالیان گذشته طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان اجرا می گردد که امسال روزانه با 19 اکیپ ثابت و سیار  کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان اجرا شد.

وی اظهار کرد: سربازان گمنام سلامت جامعه، در اجرای این طرح 2284  مورد قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، رستوران ها، کشتارگاه دام و طیور، سردخانه ها و سایر مراکز مرتبط با فرآورده های خام دامی را مورد بازدید بهداشتی خود قرار داده که مقدار 14 تن مواد خام دامی غیر قابل مصرف کشف، ضبط، از چرخه مصرف خارج و معدوم گردید.

وی افزود: همچنین 10 مورد معرفی متخلفان بهداشتی به دادگاه صورت پذیرفت و 6 واحد عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان پلمب و تعطیل گردید.

ایشان در خصوص تخلف خودروهای حمل فرآورده های خام دامی نیز اشاره نمود و در بازرسی های بهداشتی به عمل آمده، تعداد 11 مورد تخلف خودروها محرز و با متخلفان برخورد قانونی گردید.

بهاری در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا ( کووید 19) همچنان ممنوعیت قطعه بندی مرغ در دستور کار می باشد و به شهروندان توصیه می کنیم، جهت حفظ سلامتی خود، گوشت قرمز و سفید و سایر فرآورده های خام دامی مورد نیازشان را از فروشگاه های تحت  نظارت دامپزشکی خریداری و مصرف نمایند و درصورت مشاهده هر گونه مشکل بهداشتی و تخلف، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان خود اطلاع دهند.

 

  • گروه خبری : خبر
  • کد خبر : 252662
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه