• 1401/04/18 - 11:05
  • تعداد بازدید : 158
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مصاحبه مدیرکل دامپزشکی با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان، با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مصاحبه نمود

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان، با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مصاحبه نمود.

وی در این مصاحبه با اعلام آماده باش و فعالیت اکیپ های نظارتی دامپزشکی در روزهای عرفه و عید قربان به منظور نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های قربانی در این روزها بیان داشت: 31 اکیپ نظارتی را متشکل از 13 نفر دامپزشک و 29 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 12 نفر ناظر شرعی در قالب اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان به منظور اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی فعالیت خواند داشت.

دکتر جانباز افزود: علاوه بر 54 نفر فعال در بخش دولتی، از توان بخش خصوصی نیز بهره خواهیم برد، که جمعا"  70 نفر ناظر بهداشتی و شرعی در اجرای طرح مشارکت و ارائه خدمت به هم استانی های گرامی را، از ساعت 5 صبح لغایت 3 بعدازظهر در روزهای عرفه و عید قربان،  در دستور کار خود خواهند داشت.

ایشان رعایت توصیه های بهداشتی و شرعی را در خصوصو تأمین دام و ذبح آن مدنظر هم استانی های گرامی قرار داد و تصریح کرد: رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به منظور حفظ بهداشت و سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان خصوصا" بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF)، بسیار ضروری است.

این مقام مسؤول خاطر نشان کرد: هم استانی های گرامی؛ دام مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تأمین نمایند و دقت کنند، کنه بر روی بدن دام نباشد و همچنین دام را در کشتارگاه های دام و قربانگاه های مجاز تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی قربانی نمایند و از وسایل حفاظت شخصی در این خصوص استفاده نمایند.

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار داشت: به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، لاشه دام قربانی را به مدت 24 ساعت و دل و جگر را به مدت 48 ساعت در دمای یخچالی نگهداری و پس از آن اقدام به قطعه بندی و مصرف آن اقدام نمایید و حتما" در هنگام تماس با دام و گوشت از وسایل حفاظت شخصی استفاده نموده و گوشت را به صورت کاملا" پخته مصرف نمایید.       

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 288076
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه