• 1400/12/24 - 23:23
  • تعداد بازدید : 131
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مهر و لیبل دامپزشکی مؤید سلامت محصول

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان به اهمیت بازرسی های بهداشتی لاشه دام های کشتاری اشاره نمود و مهر و لیبل دامپزشکی را مؤید سلامت محصول دانست

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان در برنامه زنده ی تلویزیونی از قاب دوربین صدا و سیمای مرکز خلیج فارس همزمان با اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی، خصوصیات فرآورده های خام دامی خوب را بیان نمود و به اهمیت بازرسی های بهداشتی لاشه دام های کشتاری اشاره نمود و مهر و لیبل دامپزشکی را مؤید سلامت محصول دانست. 

دکتر محمد جانباز به خصوصیات گوشت و مرغ و ماهی تازه اشاره نمود و گفت: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی، حتما" خصوصیات یک ماده خام دامی تازه و سالم را مد نظر داشته باشند، مهر و لیبل دامپزشکی و کشتارگاه در هنگام خرید گوشت و تاریخ تولید و مدت مصرف را در فرآورده های خامی دامی بسته بندی با حساسیت بیشتری مورد نظر قرار گیردو همچنین در خرید تخم مرغ دقت در تاریخ ولید و انقضا و همچنین عدم شکستگی و آلودگی پوسته تخم مرغ به فضولات مرغ صورت پذیرد.

وی رعایت اصول بهداشتی در تماس با فرآورده های خام دامی به هنگام قطعه بندی، نظیر استفاده از دستکش را ساده ترین راه جلوگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان دانست و به جمله معروف "اول ایمنی بعد کار" اشاره نمود تا حفظ سلامت جامعه محقق گردد. 

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، نظارت های بهداشتی دامپزشکی در کلیه پروسه تولید فرآورده خام دامی اعمال می گردد و با این کار می توان گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکیو استفاده از مواد خام دامی سالم و بهداشتی، مراجعه افراد جامعه را به بیمارستان ها و درمانگاه ها، کاهش داده است که این امر به همکاری خود افراد جامعه نیز بر می گردد، چرا که؛ در تأمین مواد خام دامی مورد نیاز خود از مراکز عرضه تحت نظارت های بهداشتی اقدام نمایند و از دستفروشان و مراکز غیر مجاز مواد مورد نیاز خود را خریداری ننمایند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282888
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه