مهر و لیبل دامپزشکی مؤید سلامت محصولات قابل عرضه
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، بازرسی های بهداشتی لاشه دام های کشتاری را پر اهمیت و مهر و لیبل دامپزشکی را مؤید سلامت محصول قابل عرضه، دانست

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخرآبادی پور سرپرست اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در برنامه زنده ی تلویزیونی از قاب دوربین صدا و سیمای مرکز خلیج فارس همزمان با اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی، خصوصیات فرآورده های خام دامی خوب را بیان نمود و به اهمیت بازرسی های بهداشتی لاشه دام های کشتاری اشاره نمود و مهر و لیبل دامپزشکی را مؤید سلامت محصول دانست.
دکتر فخرآبادی پور به خصوصیات گوشت و مرغ و ماهی تازه اشاره نمود و گفت: در هنگام خرید فرآورده های خام دامی، حتما" خصوصیات یک ماده خام دامی تازه و سالم را مدنظر داشته باشند، مهر و لیبل دامپزشکی و کشتارگاه در هنگام خرید گوشت و تاریخ تولید و مدت مصرف را در فرآورده های خامی دامی بسته بندی با حساسیت بیشتری مورد نظر قرار گیرد و همچنین در خرید تخم مرغ دقت در تاریخ تولید و انقضا و همچنین عدم شکستگی و آلودگی پوسته تخم مرغ به فضولات مرغ، صورت پذیرد.
سرپرست اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، به اعمال نظارت های بهداشتی دامپزشکی در کلیه پروسه تولید فرآورده خام دامی اشاره کرد و بیان داشت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی و استفاده از مواد خام دامی سالم و بهداشتی، مراجعه افراد جامعه را، به بیمارستان ها و درمانگاه ها، کاهش می دهد و این امر به همکاری خود افراد جامعه نیز بر می گردد، چرا که؛ در تأمین مواد خام دامی مورد نیاز خود از مراکز عرضه تحت نظارت های بهداشتی اقدام نمایند و رعایت اصول بهداشتی در تماس با فرآورده های خام دامی به هنگام قطعه بندی، نظیر استفاده از دستکش، ساده ترین راه جلوگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان می باشد را مد نظر قرار دهند و از دستفروشان و مراکز غیر مجاز مواد خام دامی مورد نیاز خود را خریداری ننمایند، تا حفظ سلامت جامعه، محقق گردد.
نظر دهید