اجرای طرح نظارتی دامپزشکی ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، از اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی بر دام های ذبح شده در مراسم عزاداری ماه محرم ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر سیدامیر مختار بهاری رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، از اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی بر دام های ذبح شده در مراسم عزاداری ماه محرم ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، در سطح استان خبر داد.
وی گفت: نظارت بر بهداشت عمومی و حفظ سلامت جامعه یکی از رسالت های سازمان دامپزشکی کشور می باشد و در همین راستا به منظور حفظ بهداشت و ارتقاء امنیت غذایی جامعه و سلامت هموطنان در ماه محرم، سازمان دامپزشکی کشور با اجرای طرح تشدید نظارتی بر دام های ذبح شده در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی، گام مهمی در جهت حفظ بهداشت عمومی، سلامت و حلیت غذای مصرفی جامعه، بر می دارد و در استان هرمزگان نیز هر ساله این طرح تشدید نظارتی با برنامه ریزی و تشکیل اکیپ های عملیاتی نظارت بهداشتی و شرعی، اجرایی می گردد.
دکتر بهاری افزود: 28 اکیپ عملیاتی نظارتی دامپزشکی در قالب 11 اکیپ ثابت و 17 اکیپ سیار، در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی و شرعی بر دام های ذبح شده ویژه ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، با 64 نفر نیرو متشکل از؛ 15 نفر دکتر دامپزشک، 32 نفر بازرس بهداشت گوشت و 17 نفر روحانی، کار نظارت بهداشتی و شرعی را، در این ایام به منظور حفظ بهداشت عمومی و سلامت جامعه، انجام می دهند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار داشت: هم استانی های گرامی به منظور حفظ سلامت خود و جامعه، نذورات و قربانی های خود را به منظور مصرف در هیئات مذهبی، در کشتارگاه دام شهرستان ها تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی کشتار نمایند و مدت زمان 24 ساعت نگهداری در دمای یخچالی را قبل از مصرف، مدنظر قرار دهند و در هنگام قطعه بندی گوشت، حتما از وسایل حفاظت فردی همچون دستکش استفاده نمایند تا از بروز بیماری های مشترک بین حیوان و انسان، جلوگیری به عمل آورند.
نظر دهید