• 1401/12/03 - 10:08
  • تعداد بازدید : 288
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری دوره آموزشی شناسایی آبزیان حلال

دوره آموزشی شناسایی آبزیان حرام، ویژه ناظرین شرعی و متصدیان رستوران ها، اغذیه فروشی ها، ساندویچی ها و بازار ماهی فروشان بندرعباس، در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دوره آموزشی شناسایی آبزیان حرام ویژه ناظرین شرعی و متصدیان رستوران ها، اغذیه فروشی ها، ساندویچی ها و بازار ماهی فروشان بندرعباس، در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید.

در این دوره که به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی استان برگزار گردید، حجت الاسلام و المسلمین حاج رضا حمزه ای مسؤول این دفتر در خصوص شناسایی آبزیان حلال و حرام و نظرات فقهی در خصوص حلیت آبزیان مورد مصرف در بازار مسلمین مطالبی بیان نمود و احکام شرعی در این خصوص را، تشریح نمود.

وی گفت: آنچه در رسال های علمی آمده است دو نکته آن بیشتر بایستی مد نظر قرار گیرد،؛ اول: زنده گرفتن ماهی از آب و دوم: پولک داشتن آن که این دو مورد از ارکان اصلی حلیت آبزیان مورد مصرف می باشد و در ادامه به برخی گونه های آبزیان حرام، اشاره شد و در پایان گواهی آموزشی برای شرکت کنندگان صادر گردید.

مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان مرمزگان با اشاره به همکاری مستمر ناظرین شرعی در سطح استان با این دفتر اظهار داشت: در راستای فرهنگ سازی غذای حلال با برگزاری دوره های آموزشی ویژه ناظرین شرعی و صنوف مرتبط با عرضه آبزیان در جامعه، ارتقاء سطح علمی و عملی مرتبط با فرهنگ سازی غذای حلال در جامعه صورت می پذیرد و برخی گونه های آبزیان که بایستی مدنظر متصدیان عرضه آبزیان در بازار مسلمین قرار گیرد و مصرف آن ها توسط مسلمین از لحاظ شرعی مشکل آفرین و حرام می باشد، به شرح ذیل می باشد:
خرچنگ، ماهی مرکب، عروس دریایی، گربه ماهی، کوسه ماهی، خیار دریایی، صدف، گل خورک، لابستر، ماهی یال اسبی

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 297682
کلمات کلیدی
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه