برگزاری جلسه کمیته بهبود کیفیت شیرخام استان
جلسه کمیته بهبود شیرخام استان با حضور اعضا به منظور ساماندهی عرضه این فرآورده خام دامی در استانداری هرمزگان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان،مدیرکل، معاون سلامت و رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به همراه رابط دامپزشکی در کمیته بهبود کیفیت شیر خام استان هرمزگان، در جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت شیرخام در استانداری هرمزگان، شرکت نمودند.
در این جلسه که با حضور مدیرکل دفتر امنیتی استانداری و مدیرعامل اتحادیه دامداران، رییس اتحادیه اصناف مواد پروتئینی و نمایندگان سازمان های جهادکشاورزی، صمت، دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان در سالن جلسات استانداری برگزار گردید، در خصوص بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام و مخاطرات بهداشتی شیر ناسالم بر سلامت شهروندان، ساماندهی ایستگاه های جمع آوری شیر و فعالیت مراکز عرضه لبنیات سنتی و برخورد قانونی با تخلفات عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی و صنفی در این حوزه، مباحثی مطرح گردید.
در جلسه کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام، ساماندهی کارخانجات لبنی استان و بازسازی و بهسازی واحدهای دامداری جهت فعالیت مؤثر و تأمین شیرخام مورد نیاز استان و احیای فعالیت ایستگاه های جمع آوری شیرخام به منظور تولید لبنیات و توزیع آن مطرح گردید و نظرات و پیشنهادات اعضا در راستای اجرای قوانین و مقررات بهداشتی و صنفی موجود ارائه شد.
در ادامه جزئیات برنامه بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام و دستورالعمل های نظارت و کنترل بهداشتی شیرخام و همچنین استاندارد ملی 2082 در خصوص ممنوعیت عرضه شیرخام در مراکز غیر از کارخانجات لبنی و مراکز جمع آوری شیر، تشریح گردید و اثرات مصرف شیر ناسالم بر سلامت جامعه نیز مد نظر قرار گرفت.
مدیرکل دفتر امنیتی استانداری هرمزگان بر لزوم اجرای گشت های مشترک دستگاه های ذیربط و عضو کمیته استانی بهبود کیفیت بهداشتی شیرخام به منظور بررسی رعایت قوانین و مقررات و دستورالعمل های مربوطه و همچنین کنترل کواهی های حمل بهداتشی قرنطینه ای دامپزشکی خودروهای حامل شیرخام و ممانعت از تردد خودروهای حامل شیرخام بدون گواهی حمل بهداشتی دامپزشکی و همچنین ساماندهی مراکز عرضه لبنیات سنتی، تأکید نمود.
نظر دهید