مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:
جلسه تعیین ظرفیت کاری مسئولین فنی و بهداشتی اماکن دامی (مرغداریها)
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: پنجمین جلسه تعیین ظرفیت کاری مسئولین فنی و بهداشتی اماکن دامی، ویژه مرغداریها، برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخرآبادی پور اظهار داشت: در راستای اجرای شیوهنامه ساماندهی واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان هرمزگان با هدف بررسی مشکلات، پیشنهادات و اخذ تصمیمات مرتبط جلسه تعیین ظرفیت کاری مسئولین فنی و بهداشتی اماکن دامی، ویژه مرغداریها، در سالن زیتون سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان برگزار گردید .
این جلسه با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، مدیرکل دامپزشکی استان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان، رئیس شورای نظام دامپزشکی هرمزگان، مدیرعامل اتحادیه مرغداری استان، مدیرعامل تعاونی مرغداران هرمزگان و مسئولین دیگر از جمله رئیس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و رئیس بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و روسای ادارات دامپزشکی شهرستانهای بندرعباس و میناب صورت پذیرفت .
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان افزود : در این جلسه به بررسی مسائل مختلف مرتبط با بهداشت و مدیریت بیماریها در مرغداریها پرداخته شده و تصمیمات لازم برای بهبود وضعیت این واحدها اتخاذ گردید.
نظر دهید