• 1402/08/21 - 14:31
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دوره آموزشی ذبح شرعی، ویژه ناظرین شرعی سطح استان هرمزگان، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان،دوره آموزشی ذبح شرعی، ویژه ناظرین شرعی سطح استان هرمزگان، برگزار گردید.

این دوره آموزشی که به همت دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی و با حضور مدیرکل دامپزشکی و مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان برگزار گردید، مباحث غذای حلال با رویکرد فقهی مورد بررسی قرار گرفت و آخرین دستاوردهای مطالعاتی در مبحث ذبح شرعی ارائه شد.

در ابتدای دوره آموزشی حجت الاسلام والمسلمین رضا حمزه ای مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، ضمن خیر مقدم به حاضرین، به وظایف  و رسالت های این دفتر اشاره نمود و برگزاری دوره های آموزشی، به منظور ارتقاء سطح علمی و عملی ناظرین شرعی را، یکی از این رسالت ها دانست.

ایشان ابراز داشت: با توجه به اقدامات صورت پذیرفته توسط این دفتر در راستای فرهنگ سازی عذای حلال و ذبح شرعی، این دوره آموزشی دومین دوره آموزشی در سالجاری می باشد، که با موضوع ذبح شرعی با رویکرد فقهی ویژه ناظرین شرعی مستقر در کشتارگاه ها و کارگاه های عمل آوری و مراکز نگهداری فراورده های خام دامی، در مرکز استان به صورت حضوری و در شهرستان ها به صورت وبیناری برگزار گردید.

دکتر مصطفی فخرآبادی پور مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، ضمن خیر مقدم به حاضرین و خدا قوت به ناظرین شرعی که در کنار ناظرین بهداشتی تکمیل کننده زنجیره نظارتی به منظور تولید غذای سالم و حلال در حال فعالیت هستند، با ابراز خرسندی از برگزاری این دوره اظهار داشت: آموزش در همه ی سطوح لازم و برگزاری دوره های آموزشی به منظور ارتقاء آگاهی کارشناسان و نظارت های بهتر ضروری است و با همکاری و اقدامات نظارتی در این دو حوزه بهداشتی و شرعی، می توان جهت رفع مشکلات و موانع، در محیط های کاری مرتبط، در راستای تولید محصول بهداشتی و شرعی به جهت مصرف در جامعه اسلامی، گام برداشت.

حجت الاسلام و المسلمین رضا صالحی مسؤول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان، ضمن تقدیر و تشکر از نظارت های بهداشتی و شرعی در دامپزشکی و دغدغه مندی سلامت و حلیت غذای مصرفی جامعه، انجام امور فرهنگی و عقیدتی و برگزاری جلسات و دوره های آموزشی توسط دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان را، در راستای فرهنگ سازی غذای حلال و انجام امور نظارت شرعی بر تولید و عرضه محصولات خام دامی قابل عرضه به جامعه، بسیار مثمرثمر خواند و تلاش های صورت پذیرفته را، شایسته ی تقدیر دانست و با تأکید بر اهتمام بیشتر در این حوزه، اظهار داشت: برای فرهنگ سازی غذای حلال باید همگان تلاش نمایند و با برگزاری جلسات و دوره های بیشتر می توان؛ نسبت به معرفی غذای حلال و روند نظارت شرعی، اطمینان لازم را، برای مصرف کنندگان مواد خام دامی در جامعه اسلامی، فراهم نمود.

   

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 310473
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه