نشست مطبوعاتی ویژه اجرای طرح تشدید نظارتی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان
آغاز اجرای طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی توسط اکیپ های عملیاتی دامپزشکی و نشست مطبوعاتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، همزمان با اجرای طرح ملی تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه ایام پایانی سال، تعطیلات نوروز و ماه رمضان نشست مطبوعاتی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید.
دکتر جانباز در جریان این نشست گفت: با ابلاغ معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور، اجرای طرح ملی تشدید نظارت های بهداشتی و شرعی ویژه ایام پایانی سال، تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان قرار گرفت و با برنامه ریزی مناسب، طرح مذکور در سطح استان توسط اکیپ های عملیاتی نظارتی دامپزشکی از 15 اسفند لغایت 15 اردیبهشت که پایان ماه مبارک رمضان می باشد، اجرا خواهد شد.
وی افزود: 55 نفر ناظر بهداشتی و شرعی اعم از 39 نفر همکاران دکتر دامپزشک و بازرس بهداشتی و 16 نفر ناظر شرعی، کار نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان را، بر عهده خواهند داشت و کلیه پروسه های تولید فرآورده های خام دامی تحت نظارت و بازرسی خواهد بود.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، به نظارت های لازم بر تولید مرغ اشاره نمود، که نظارت از جوجه ریزی تا مرحله تولید و استحصال گوشت مرغ و عرضه آن به مصرف کننده، تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی صورت می پذیرد و حساسیت در رعایت زمان 45 روزه طول دوره پرورش و ارسال به کشتارگاه را مد نظر قرار داد و بیان نمود: روزانه جوجه ریزی واحدهای مرغداری در سطح استان و کشتار مرغ مورد رصد قرار می گیرد و به دستگاه های متولی تأمین بازار نظیر؛ سازمان جهادکشاورزی گزارش دهی می گردد تا با هماهنگی اتحادیه در زمان مقرر، طیور پرورش یافته روانه کشتارگاه گردد و گوشت مرغ بازار به موقع تأمین گردد.
این مقام مسؤول از اجرای گشت های مشترک علاوه بر اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی خبر داد و اظهار داشت: در این راه دستگاه هایی نظیر سازمان های جهادکشاورزی و صمت، تعزیرات حکومتی و اتحادیه اصناف همراه اداره کل دامپزشکی خواهند بود تا مشکلی در بازار نباشد و با اجرای این طرح های نظارتی، می کوشیم تا در ارتقاء سلامت و حفظ زنجیره تأمین تولید و مصرف فرآورده های خام دامی، نقش بسزایی داشته باشیم.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان از هم استانی های عزیز درخواست نمود: به منظور حفظ بهداشت و سلامت خود و سایر شهروندان در رعایت مسایل بهداشتی کوشا بوده، به توصیه های بهداشتی دامپزشکی در خصوص تأمین فرآورده های خام دامی نظیر داشتن مهر و لیبل کشتارگاه و تاریخ مصرف محصول توجه لازم داشته باشند و از مراکز مجاز عرضه تحت نظارت های بهداشتی دامپزشکی، فرآورده خام دامی خود را تهیه نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط را به ادارات دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید