برگزاری کارگروه غذای حلال
جلسه کارگروه استانی غذای حلال در ادارهکل دامپزشکی استان هرمزگان با حضور اعضاء، برگزار گردید.

به گزارش روابطعمومی ادارهکل دامپزشکی استان هرمزگان، جلسه کارگروه استانی غذای حلال در سالن جلسات ادارهکل دامپزشکی استان هرمزگان با حضور اعضاء، برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور دکتر جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، حجه الاسلام و المسلمین شرفی مسئول حوزه نمایندگی ولیفقیه در سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کارگروه، حجه الاسلام و المسلمین حمزهای مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ادارهکل دامپزشکی استان بهعنوان دبیر کارگروه، حجه الاسلام و المسلمین خاندل مسئول دفتر نمایندگی ولیفقیه در ادارهکل شیلات، نمایندگان اداراتکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندارد استان، مسئولین اتحادیه صنف مواد پروتئینی و اتحادیه صنف اغذیه فروشان و رستوران ها، برگزار شد، در خصوص حلیت غذای مصرفی جامعه، بحث و بررسی گردید.
دکتر جانباز در این جلسه گفت: در مورد غذای حلال طیب و طاهر، به کرات در قرآن کریم اشاره شده است و حتی یکی از خصوصیات مؤمنین این است؛ به غذایی که میخورند، نگاه میکنند که حلال و طاهر باشد و از تلاش های بعمل آمده در جهت فرهنگ سازی غذای حلال به منظور استفاده عموم جامعه از غذای حلال در کنار غذای بهداشتی، تقدیر نمود.
حجه الاسلام و المسلمین حمزه ای، ضمن تبریک سالروز آغاز دوران امامت حضرت مهدی (عج)، به تشریح اقدامات صورت پذیرفته به منظور فرهنگسازی مصرف غذای حلال در جامعه اعم از؛ برگزاری جلسات متعدد با مسئولین ذیربط و جامعه هدف، تهیه، چاپ و توزیع بروشور و پوسترهای مرتبط در این خصوص پرداخت و همکاری همه دستگاههای متولی این امر را، خواستار شد.
حجه الاسلام و المسلمین شرفی بر لزوم تأمین غذای حلال و نظارتهای بیشتر بر بازار ماهیفروشان و اصناف مرتبط با تهیه و توزیع غذا، اعم از؛ ساندویچ فروشیها، رستورانها و غیره را، تأکید نمود و بیان داشت: با توجه به کارهای مثبتی که در جهت فرهنگسازی غذای حلال صورت پذیرفته، همکاری و همدلی همه دستگاههای متولی در این خصوص، از لحاظ کمی و کیفی بسیار، مثمرثمر خواهد بود.
سایر اعضای این جلسه نیز، نظرات و پیشنهادات و راهکارهای متناسب در اجرای بهتر فرهنگسازی غذای حلال در جامعه را، بیان نمودند.
نظر دهید