• 1400/12/21 - 14:46
  • تعداد بازدید : 2454
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توصیه های بهداشتی دامپزشکی

ده توصیه بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، با عنایت به نزدیک شدن به نوروز و خرید ماهی قرمز سفره ی هفت سین و به منظور حفظ سلامت هم استانی های ارجمند، توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز توسط این اداره کل منتشر گردید.

ده توصیه بهداشتی در خصوص ماهی قرمز:

1- ماهی قرمز را از مرکز مجاز عرضه تحت نظارت دامپزشکی نظیر واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها، تهیه نمایید.

2- از خرید ماهی های بی حال و بیمار و با شنای غیرفعال و فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست، خودداری نمایید.

3- حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف، جهت حمل و جابجایی ماهی تا منزل استفاده نمایید.

4- از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی اجتناب ورزید، زیرا احتمال بروز بیماری های پوستی در کودکان را به همراه خواهد داشت.- 

5- از دستکاری بی مورد ماهی خودداری نمایید (استرس باعث بروز بیماری ها و صدمه زدن به سلامت ماهی می شود).

6- ماهی قرمز را جدا از سایر ماهیان اکواریوم نگهداری نمایید.

7- هفته ای یک یا دوبار آب ماهیان را با آب جدید جایگزین نمایید.

8- در تعویض آب ماهی، آب مورد نیاز را، حداقل 24 ساعت در ظرفی نگهداری نماید تا کلر آن از بین برود و برای هر قطعه ماهی حداقل یک لیتر آب درنظر داشته باشید.

9- برای ضد عفونی کردن ظرف ماهی می توان از محلول 3 درصد نمک استفاده نمود.

10- در پایان نوروز، از رها سازی ماهی ها در رودخانه ها و یا نهرها جدا" خودداری نمایید و ماهیان را در مکان های مشخص شده توسط شهرداری ها، رها سازی نمایید.  

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,اخبار شهرستان رودان,اخبار شهرستان بستک,اخبار شهرستان قشم,اخبار شهرستان بشاگرد,اخبار شهرستان بندر لنگه,اخبار شهرستان پارسیان,اخبار شهرستان بندر خمیر,اخبار شهرستان حاجی آباد,اخبار شهرستان سیریک,اخبار شهرستان میناب,اخبار شهرستان بندرعباس,اخبار شهرستان جاسک,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282619
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید