شرکت های فراوری آبزیان شهرستان پارسیان ممیزی شدند.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان پارسیان، ممیزی مراکز عمل آوری آبزیان این شهرستان جهت صدور کد IR و EC توسط کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور انجام شد.
محمدجواد صفوی رییس این اداره در این خصوص گفت: دکتر حسین فضلی خانی رئیس گروه فرآورده های خام دامی، دکتر داوود امان الهی معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر عباس طالبی سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان ممیزی مراکز متقاضی صادرات را، انجام دادند.
وی افزود: در شهرستان پارسیان 2 مرکز عمل آوری متقاضی صادرات فراورده های خام دامی و شیلاتی می باشد، که با برنامه ریزی مناسب، توسط هیئت نظارتی سازمان دامپزشکی کشور و اداره کل دامپزشکی استاان هرمزگان، تمامی مراحل فعالیت آن ها، از تحویل گیری نمونه و سالن عمل آوری تا پایان مراحل آماده سازی و تولید محصول نهایی و سردخانه های نگهداری این مراکز، مورد بازدید قرار گرفت و ضمن ممیزی واحد، مستندات رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی سازمان دامپزشکی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان پارسیان اظهار داشت: بازدیدکنندگان اجرای نظامنامه در این مراکز را، به منظور رعایت بهینه دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و رعایت اصول حصپ (HACCP) را مورد بررسی قرار دادند و در پایان ممیزی، موارد لازم در راستای تحقق اهداف بهداشتی، تذکر داده شد.
نظر دهید