• 1401/08/03 - 14:01
  • تعداد بازدید : 290
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
بررسی تولید ماهی خشک در شهرستان قشم

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان از تولید ماهی خشک و تأمین ماهی مورد نیاز کارخانه تولید پودر ماهی در شهرستان قشم بازدید نمود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان از تولید ماهی خشک و تأمین ماهی مورد نیاز کارخانه تولید پودر ماهی در شهرستان قشم بازدید نمود.

دکتر امجدی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان با سفر به جزیره قشم و با حضور در گمرک این شهرستان، با ناظر گمرکات استان هرمزگان و مدیرکل گمرک شهرستان قشم دیدار و باتفاق ایشان و فرماندار شهرستان قشم و رییس اداره دامپزشکی این شهرستان، به منظور بررسی مسائل و مشکلات تأمین مواد اولیه کارخانه تولید پودر ماهی به صورت میدانی از اسکله سلخ و پهلوگیری شناورهای صید فانوس ماهیان، که پایه اولیه فعالیت کارخانجات تولید پودر ماهی می باشند، بازدید نمود. 

در ادامه، از محل های سنتی خشک نمودن ماهی متوتا که با انواع روش های سنتی اعم از؛ خشک نمودن زمینی، به دو روش روی زمین بدون توری و روی توری های پهن شده بر زمین و همچنین توری های هوایی نصب بر پایه ها، فعالیت می نمایند، بازدید صورت پذیرفت و بازدید کنندگان از نزدیک رعایت مسائل بهداشتی را در این محل ها، مورد بررسی قرار داد و با معضلات بهداشتی ماهی های تولید سنتی توسط این محل ها، آشنا شدند.

بازدیدکنندگان در ادامه برنامه خود، از کارخانه تولید پودر ماهی قشم بازدید نمودند و ضمن بررسی مسائل بهداشتی از نزدیک، مشکلات تأمین مواد اولیه این کارخانه را، که همان صید فانوس ماهیان  و ماهی متوتا می باشد، مدنظر قرار دادند.

دکتر امجدی در این بازدید، به لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور در خصوص خشک نمودن ماهی و تولید پودر ماهی به منظور تأمین پایه اصلی و مواد اولیه کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، اشاره نمود و بیان داشت: در محل ها و کارگاه های سنتی خشک نمودن ماهی، عدم رعایت مسائل بهداشتی نظیر، نداشتن حصار مناسب، تردد حیوانات و حشرات و تماس با ماهیان پهن شده که در زیر نور آفتاب خشک می شوند، اشاره نمود و این موارد را، معضل بهداشتی دانست، که بایستی با تمهیدات لازم در رعایت موازین بهداشتی، به منظور تولید محصولی سالم و بهداشتی، اقدامات لازم صورت پذیرد.

در این بازدید فرماندار شهرستان قشم، به لزوم رعایت مسائل بهداشتی در تولید محصولات تأکید نمود و بر ضرورت بررسی کارشناسی و نشست های تخصصی در خصوص تأمین مواد اولیه کارخانه پودر ماهی قشم که با ظرفیت و تناژ بالایی می تواند محصولی سالم و بهداشتی، تولید نماید، اشاره نمود، که بایستی مشکلات این حوزه، مرتفع گردد.   

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در ادامه سفر خود، به همراه دکتر بهمنی رییس اداره دارو درمان این اداره کل و رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم، از محل کارگاه عمل آوری آبزیان و کارخانه تولید مکمل و ویتامین دامی، در این شهرستان بازدید نمود و ضمن بررسی رعایت دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی، خطاب به مدیرعامل کارخانه تولید مکمل دامی، لزوم رعایت قوانین و مقررات دامپزشکی به جهت فعالیت در حوزه دامپزشکی را مدنظر قرار داد و به رییس اداره دارو درمان اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و رییس اداره دامپزشکی شهرستان قشم در طی بازدید از کارخانه مذکور اظهار داشت: در راستای حمایت از تولید و اشتغال آفرینی و به منظور تسهیل در امور صدور پروانه بهداشتی تأسیس این واحد تولیدی، بر اساس قوانین و مقررات موجود، تسریع در اقدامات صورت پذیرد.        

  • گروه خبری : اخبار شهرستان قشم,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 291744
کلمات کلیدی
سید امین عمرانی

سید امین عمرانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید