ممیزی واحدهای آماده سازی و انجماد آبزیان شهرستان بندرلنگه
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بندر لنگه، ممیزی واحدهای عمل آوری فراورده های خام دامی به ویژه شیلاتی در شهرستان بندرلنگه به منظور دریافت کدهای صادراتی مورد ممیزی قرار گرفتند.
دکتر محمد امین حسینی معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و دکتر عباس طالبی رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی آن اداره کل به عنوان ممیزین رسمی سازمان دامپزشکی کشور، با همراهی عدنان بهروز رییس اداره دامپزشکی شهرستان بندرلنگه و کارشناسان نظارت این اداره، طی سفر به این شهرستان، 4 واحد عمل آوری و آماده سازی و انجماد آبزیان مرجان گستر فرزانه و فرآورده های دریایی ماهان و صفر اسدی و دلفین موجه های خروشان را، جهت دریافت کدهای IR و EC مورد بازدید و ممیزی قرار دادند.
نظر دهید