بازدید بازرسان و ممیزان سازمان دامپزشکی از یک واحد آماده سازی و انجماد آبزیان در شهرستان بندرلنگه
بازدید و ممیزی واحدهای عمل آوری فراورده های خحام دامی در شهرستان بندرلنگه به منظور تمدید کدهای صادراتی انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شهرستان بندرلنگه، بازدید و ممیزی یک واحد آماده سازی و انجماد آبزیان در شهرستان بندرلنگه توسط کارشناسان و ممیزان کشوری و استانی انجام شد.
عدنان بهروز رییس اداره دامپزشکی شهرستان بندرلنگه به اتفاق دکتر امان الهی معاون دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور و دکتر عباس طالبی سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، از مرکز آماده سازی و سردخانه های انجماد آبزیان عبدالرضا پورماندنی به منظور تمدید کدهای صادراتی IR و EC بازدید کردند و در این بازدید علاوه بر تذکرات لازم، در خصوص رعایت دقیق دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور و همچنین مستندسازی تولید محموله های صادراتی، موارد لازم را به مسؤول فنی بهداشتی و متصدی واحد مذکور، مدنظر قرار دادند.
نظر دهید