دامپزشکی و تأمین سلامت گوشت مصرفی عید سعید قربان
کلاس آموزشی اصول بهداشتی ذبح و مقابله با بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) ویژه قصابان و دامداران با همکاری بخشداری و شبکه بهداشت رویدر برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، کلاس آموزشی ویژه قصابان و دامداران، در بخش رویدر با همکاری بخشداری و شبکه بهداشت بخش رویدر شهرستان برگزار گردید.
دکتر مریم ملی نژاد گفت: با توجه به نزدیک شدن به عید سعید قربان و همچنین پیشگیری از خطر شیوع بیماری مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری کشنده و خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) و افزایش آگاهی دامداران، کلاس آموزشی در بخش رویدر برنامه ریزی و عملیاتی گردید.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان خمیر اظهار داشت: در این کلاس آموزشی ترویجی، در خصوص ذبح بهداشتی و رعایت کامل مسائل بهداشتی و استفاده از وسایل حفاظت فردی در هنگام ذبح و همچنین نگهداری گوشت به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) قبل از مصرف به منظور حفظ سلامت فردی و جامعه، نکات لازم ارائه شد.
نظر دهید