کلاس آموزشی ویژه عید قربان با محوریت بیماری CCHF
برگزاری کلاس آموزشی ویژه عید سعید قربان و پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو در بخش رویدر و روستای گوین
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، در راستای آگاهی بخشی به قصابان و دامداران ویژه عید سعید قربان، اصول بهداشتی ذبح و مصرف گوشت سالم و بهداشتی و رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در بخش رویدر و روستای گوین آموزش داده شد.
دکتر ملی نژاد گفت: به منظور بالا بردن سطح آگاهی مردم در خصوص پیشگیری از ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، کلاس آموزشی ویژه قصابان و دامداران بخش رویدر در محل بخشداری و روستای گوین در کانون فرهنگی آن با همکاری بخشداری رویدر و شبکه بهداشت و درمان و قرارگاه طرح تحول محلات بسیج روستای گوین، انجام پذیرفت.
رییس اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، اظهار داشت: در این کلاس آموزشی ویژه عید سعید قربان، در خصوص نحوه ذبح بهداشتی دام و بهداشت گوشت و الزامات نگهداری لاشه دام در دمای یخچالی به مدت 24 ساعت و جگر و دل آن، به مدت 48 ساعت، قبل از مصرف، مطالب لازم مطرح گردید.
نظر دهید