سردخانه عمل آوری شهرستان بندرخمیر تحت بازدید و ممیزی کارشناسان دامپزشکی مرکز استان قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان خمیر، سردخانه عمل آوری شهرستان بندرخمیر تحت بازدید و ممیزی کارشناسان دامپزشکی مرکز استان قرار گرفت.
دکتر سید محمدامین حسینی معاون سلامت، دکتر عباس طالبی سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و دکتر علیرضا بانشی رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری آبزیان اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در سفر به شهرستان بندرخمیر با اتفاق رییس اداره دامپزشکی این شهرستان، از سردخانه عمل آوری آبزیان شهرستان خمیر بازدید و ممیزی لازم جهت صدور پروانه محصولات تولیدی این واحد را، به عمل آوردند.
دکتر حسینی در این بازدید گفت: نظارت های مستمر بازرسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان و شهرستان، به منظور عرضه فراورده های خام دامی سالم و بهداشتی به جامعه، بسیار ضروری و ارزشمند است و ارائه آموزش های لازم جهت رفع نواقص سردخانه و نظارت بر رعایت زنجیره سرد توسط تولیدکنندگان، عرضه کنندگان و صادرکنندگان فراورده های خام دامی، می تواند از فساد این فراورده ها جلوگیری بعمل آورد و در نهایت محصول بهداشتی و با کیفیتی به مصرف کنندگان عرضه گردد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در جمع متصدی سردخانه و ناظر بهداشتی آن، اظهار داشت: حضور مستمر و پیگیری های مسؤول فنی بهداشتی جهت رفع نواقص بهداشتی سردخانه در سال رونق تولید و شرکت در دوره های آموزشی جهت افزایش سطح بار علمی و پیشبرد اهداف بهداشتی و صادراتی این واحد عمل آوری آبزیان، می تواند نقش بسزایی در رشد تولید و صادرات پایدار و حفظ بازارهای هدف را، داشته باشد.
در این بازدید و ممیزی قسمت های مختلف این واحد عمل آوری، از تحویل گیری فراورده خام دامی تا سالن تولید و سردخانه نگهداری محصولات تولیدی مورد بازدید و ممیزی قرار گرفت و تذکرات بهداشتی لازم جهت اجرای بهینه امور ارائه شد و نواقص مشاهده شده جهت رفع آن به منظور صدور پروانه بهداشتی محصولات تولیدی به متصدی و مسئول فنی بهداشتی این واحد، متذکر و یادآور شد.
نظر دهید