• 1397/10/05 - 09:48
  • تعداد بازدید : 482
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
سرپرست اداره دامپزشکی میناب خبر داد

تجهیز کشتارگاه دام میناب به سیستم پیش سرد

سرپرست اداره دامپزشکی میناب گفت: به منظور از بین بردن بسیاری از بیماریها ی احتمالی و نیز بهبود کیفیت گوشت، کشتارگاه دام میناب به سیستم پیش سرد مجهز گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان میناب، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان میناب تامین امنیت و سلامت غذایی مردم را یکی از وظایف حاکمیتی دامپزشکی دانست. وی با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت و سلامت  گوشت قرمز استحصالی از کشتارگاه افزود: یکی از راه های انتقال بیماری تب کنگو به انسان از طریق تماس مستقیم با گوشت آلوده است.همچنین با توجه به اینکه بیماری در دام فاقد هرگونه علایم بالینی می باشد می بایست گوشت تازه به مدت 24 ساعت در دمای 4 - 0 درجه نگهداری گردد که با راه اندازی اتاق سرد در کشتارگاه به این مهم دست یافته ایم.

در ادامه احمدی با اشاره به اینکه اداره دامپزشکی شهرستان میناب تمام همت خود را در بالا بردن سطح بهداشت فراورده های خام دامی بکار گرفته است تا شعار ' دام سالم، غذای سالم، انسان سالم ' به واقعیت برسد اضافه کرد  با پیگیریهای اداره دامپزشکی شهرستان میناب، کشتارگاه دام میناب به اتاق پیش سرد تجهیز گردید.

 وی در پایان از همکاری سلطانی شهردار میناب در خصوص تجهیز کشتارگاه به پیش سرد قدردانی بعمل آورد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان میناب
  • کد خبر : 3968
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید