• 1401/12/22 - 10:10
  • تعداد بازدید : 381
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نظارت بهداشتی بر عرضه ماهی قرمز (ماهی گلی)

بازدید از مراکز عرضه ماهی قرمز (ماهی گلی)، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی ویژه ایام پایانی سال و نوروز، اکیپ های نظارت بهداشتی از مراکز عرضه ماهی قرمز در سطح استان بازدید می نمایند.

دکتر بهمن میرشکاری رییس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس اظهار داشت: در راستای اجرای طرح نظارتی دامپزشکی از مراکز عرضه ماهی قرمز بازدید به عمل آمد و توصیه های بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی به شهروندان ارائه گردید تا همشهریان گرامی در هنگام خرید ماهی قرمز و نگهداری آن، اقدامات بهداشتی مناسب را انجام دهند و حافظ سلامت جامعه باشند.

در این بازدید سید عبدالله جلیلیان کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس، نحوه توزیع بروشورهای "توصیه های بهداشتی خرید و نگهداری ماهی قرمز" که توسط اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، به منظور حفظ سلامت جامعه، تهیه، چاپ و توزیع گردیده است، مورد بررسی قرار داد و توصیه های بهداشتی در خصوص خرید و نگهداری ماهی قرمز را به شهروندان تشریح نمود.

وی در این مصاحبه به منظور آشنایی همشهریان در این خصوص اظهار داشت: ماهی قرمز را از مراکز معتبر تحت نظارت شهرداری و دامپزشکی تهیه نمایید و در هنگام خرید به شنای آزاد و عدم خوردگی باله ها و نقاط سفید پبنه ای روی پوست ماهی دقت فرمایید و از دست زدن به ماهی به منظور حفظ سلامت ماهی و هم عدم بروز حساسیت های پوستی به خصوصو کودکات خودداری نمایید.

این کارشناس افزود: به منظور نگهداری ماهی تعویض آب مستمر آن را مدنظر داشته باشید و به هنگام تعویض آب، برای هر یک قطعه ماهی یک لیتر آب در نظر بگیرید و ظرف آب ماهی رابه یکباره تخلیه ننمایید و مقداری از آب ماهی را نگه داشته، تا با آب جدید که به منظور کلرزدایی استراحت داده اید، تعویض نمایید و همچنین شایسته است ظرف نگهداری ماهی را هر چند روز یکبار بار با آب نمک رقیق شسته و آبکشی نمایید. 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بندرعباس
  • کد خبر : 298371
کلمات کلیدی
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید