لیست اخبار صفحه :113
کشتارگاه ها از مهمترین مراکز تهیه، فرآوری و استحصال فرآورده های خام دامی بهداشتی محسوب شده و نقش اساسی ان در ایجاد سلامت و امنیت غذایی برکسی پوشیده نیست .
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان عنوان کرد:

کشتارگاه ها از مهمترین مراکز تهیه، فرآوری و استحصال فرآورده های خام دامی بهداشتی محسوب شده و نقش اساسی ان در ایجاد سلامت و امنیت غذایی برکسی پوشیده نیست .

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: رعایت کلیه موارد بهداشتی از جمله زنجیره سرد، ضد عفونی، شستشوی خودرو و سبد های حمل مرغ، بهداشت کارکنان، استفاده از لوازم حفاظت شخصی کارکنان، حمل و نقل بهداشتی فرآورده های استحصالی و...، توسط کشتارگاه از الزامات می باشد .

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان به همراه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس بصورت شبانه و سرزده از کشتارگاه بندرطیور بازدید بعمل آوردند .
بازدید مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان از کشتارگاه بندر طیور

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان به همراه رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس بصورت شبانه و سرزده از کشتارگاه بندرطیور بازدید بعمل آوردند .

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: این بازدید ها با هدف نظارت عالیه بر روند کشتار و ضدعفونی ماشین های حمل مرغ زنده و بسته بندی انجام می پذیرد. لذا این بازدیدها و نظارتها بصورت هفتگی از تمام کشتارگاهها صورت میگیرد.

انجام بیش از 3800 بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان هرمزگان در ایام ماه مبارک رمضان
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:

انجام بیش از 3800 بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی استان هرمزگان در ایام ماه مبارک رمضان

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: در دو شیفت صبح و عصر در طول مدت ماه مبارک رمضان بیش از 2400نفرساعت بازدید از مراکز عرضه مواد خام دامی در استان هرمزگان صورت گرفت.

لینک کوتاه