مصاحبه مدیرکل دامپزشکی با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان، با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مصاحبه نمود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان، با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس مصاحبه نمود.
وی در این مصاحبه با اعلام آماده باش و فعالیت اکیپ های نظارتی دامپزشکی در روزهای عرفه و عید قربان به منظور نظارت بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های قربانی در این روزها بیان داشت: 31 اکیپ نظارتی را متشکل از 13 نفر دامپزشک و 29 نفر بازرس بهداشتی گوشت و 12 نفر ناظر شرعی در قالب اکیپ های ثابت و سیار در سطح استان به منظور اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی فعالیت خواند داشت.
دکتر جانباز افزود: علاوه بر 54 نفر فعال در بخش دولتی، از توان بخش خصوصی نیز بهره خواهیم برد، که جمعا" 70 نفر ناظر بهداشتی و شرعی در اجرای طرح مشارکت و ارائه خدمت به هم استانی های گرامی را، از ساعت 5 صبح لغایت 3 بعدازظهر در روزهای عرفه و عید قربان، در دستور کار خود خواهند داشت.
ایشان رعایت توصیه های بهداشتی و شرعی را در خصوصو تأمین دام و ذبح آن مدنظر هم استانی های گرامی قرار داد و تصریح کرد: رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به منظور حفظ بهداشت و سلامت جامعه و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و حیوان خصوصا" بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF)، بسیار ضروری است.
این مقام مسؤول خاطر نشان کرد: هم استانی های گرامی؛ دام مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تأمین نمایند و دقت کنند، کنه بر روی بدن دام نباشد و همچنین دام را در کشتارگاه های دام و قربانگاه های مجاز تحت نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی قربانی نمایند و از وسایل حفاظت شخصی در این خصوص استفاده نمایند.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار داشت: به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری خطرناک تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، لاشه دام قربانی را به مدت 24 ساعت و دل و جگر را به مدت 48 ساعت در دمای یخچالی نگهداری و پس از آن اقدام به قطعه بندی و مصرف آن اقدام نمایید و حتما" در هنگام تماس با دام و گوشت از وسایل حفاظت شخصی استفاده نموده و گوشت را به صورت کاملا" پخته مصرف نمایید.
نظر دهید