جلسه گردهمایی مدیران كل برنامه و بودجه سازمان دامپزشكی كشور وادارات كل دامپزشكی استانهابرگزار شد
مدیر کل دامپزشکی هرمزگان در گردهمای مدیران کل دفاتر برنامه و بودجه ادارات کل دامپزشکی استانها از 18 هزار آزمایش........ 3/9/1389

به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی استان هرمزگان، دكتر ذبیح اله غریب مدیركل دامپزشكی استان ضمن خیرمقدم به معرفی قابلیت ها و فعالیت های استان پرداخته و دامپزشكی هرمزگان را گلوگاه ورودی فرآورده های خام دامی كشور دانست.
دكتر غریب آزمایشگاه اداره كل دامپزشكی استان را یكی از پیشرفته ترین و فعالترین آزمایشگاههای كشور دانست و ورود 18 هزاز نمونه و انجام بیش از 302 هزار آزمایش كنترل كیفی فرآورده های خام دامی در 8 ماهه گذشته را دلیل آن دانست.
وی تجهیز آزمایشگاه استان به دستگاههای HPLC و تلاش و زحمات كاركنان را علت تسریع در پاسخگویی به نمونه های وارداتی و صادراتی عنوان كرد. وی میزان نمونه های 5 ماه ابتدایی سال 89 را معادل یكسال گذشته بیان كرد و حداكثر زمان انتظار برای پاسخگویی نمونه ها را 4 الی 5 روز اعلام كرد.
مدیركل دامپزشكی هرمزگان با تاكید بر حجم فعالیتهای فنی استان، نظارت و كنترل بهداشتی فرآورده های خام دامی صادراتی و وارداتی در هشت ماه گذشته را 160 هزار تن عنوان كرد و خواستار اصلاح تعرفه های موجود بخش دامپزشكی شد.
وی نداشتن تعرفه در برخی فرآورده های دامی صادراتی مانند كره و پنیر را یكی از مشكلات این بخش دانست و تسریع در پیگیری تعرفه های آن را ضروری دانست.
دكتر بهزاد وارسته نژاد مدیركل دفتر برنامه و بودجه سازمان دامپزشكی كشور در ابتدا با بررسی قانون هدفمند كردن یارانه ها به نحوه اجرایی موارد قانونی آن پرداخت و ارایه طرحها و پیشنهادهای كاربردی در بخش یارانه را از مهمترین برنامه های سازمان اعلام كرد.
وی با تاكید بر استفاده بهینه از این طرحها در بخش كشاورزی و دامپزشكی در كوتاه مدت و دراز مدت نتیجه آن را مفید و مثمر ثمر دانست و افزود: اجرای دقیق و كارشناسی این طرحها در نهایت افزایش بهرهوری در دامپزشكی را به دنبال حواهد داشت.
در ادامه دكتر عبدالحسین زاده كارشناس دفتر برنامه و بودجه مباحثی در خصوص بیمه در بخش دامپزشكی و نگاههای موجود در این بخش نكاتی را یادآور شد.
همچنین در جلسه پرسش و پاسخ مدیران دفاتر برنامه و بودجه مشكلات پیش روی استان را بیان داشتند.
نظر دهید