• 1395/03/29 - 12:00
  • تعداد بازدید : 45
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مصاحبه تلویزیونی دکتر محمدجانباز مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان با برنامه سیمای (در شهر) در خصوص نظارت، بازرسی کشتاردر کشتارگاه دام استان هرمزگان

یکی از وظایف مهم اداره کل دامپزشکی هرمزگان نظارت برفرآورده های خام دامی است

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: یکی از مهمترین وظایف سازمان دامپزشکی نظارت برفرآورده های خام دامی بوده که از مهمترین فرآورده ها گوشت قرمز است .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت: سال گذشته کشتارگاه صنعتی در قلعه قاضی افتتاح شد که عموماً تمام کشتارو توزیع گوشت به قصابی ها ازکشتارگاه صنعتی دام می باشدکه این کشتاربا لیبل گذاری و مهر دامپزشکی مشخص شده است.

وی افزود:کشتارگاه صنعتی قلعه قاضی دارای یک دکتر دامپزشک، یک کاردان دامپزشک و ناظر شرعی می باشد و این کشتارگاه مجهز به لیبل گذاری با مشخصات تاریخ کشتار و مدت زمان مصرف وسن دام می باشد.

معاینات اولیه قبل از کشتار و بازرسی پس از کشتاردر این کشتارگاه انجام میگیرد ویکی از اصول اولیه و مهم مصرف گوشت قرمز پس از کشتار واردشدن لاشه به پیش سرد به مدت 24ساعت می باشد که در این کشتارگاه به خوبی در حال انجام است.

دکتر جانباز به حمل بهداشتی با خودروهای حمل سردخانه دار اشاره کرد و از همشهریان محترم خواستار دقت در مشخصات ذکر شده در هنگام خرید نمود و اعلام کرد هم استانیهای عزیز می توانند از طریق سامانه 1512 شکایات خود را اعلام تا بررسی و اقدام لازم صورت پذیرد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186005
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه