نظارت های بهداشتی دامپزشکی در شبهای قدر
همزمان با لیالی قدر و به منظور اطمینان از سلامت غذای مورد استفاده در سحر و افطار روزه داران، نظارت های بهداشتی بر تکایا و مساجد و آشپزخانه های پخت غذای ویژه این ایام اعمال گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، همزمان با لیالی قدر و به منظور اطمینان از سلامت غذای مورد استفاده در سحر و افطار روزه داران، نظارت های بهداشتی بر تکایا و مساجد و آشپزخانه های پخت غذای ویژه این ایام، اعمال گردید.
در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی، اکیپ های بازرسی دامپزشکی با اعمال نظارت های بهداشتی، بر مراکز پخت فراورده های خام دامی و توزیع غذا بین تکایا و مساجد به منظور استفاده در افطار و سحر مؤمنین روزه دار، بررسی سلامت و بهداشت مواد غذایی تهیه شده را، در دستور کار قرار دادند و به صورت شبانه روزی توسط این سربازان گمنام عرصه سلامت، این عملیات اجرایی گردید.
نظر دهید