• 1398/02/31 - 08:14
  • تعداد بازدید : 323
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان هشدارداد:

نسبت به احتمال شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرما

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان از مردم خواست با توجه به شروع فصل گرما، فعالیت کنه‌ها و احتمال شیوع تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، اقدامات بهداشتی را در این زمینه رعایت کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز به دامداران، کارگران دامداری‌ها، ذابحین، کارگران کشتارگاه‌ها، قصاب‌ها وکلیه افراد مرتبط با دام، باتوجه به شروع فصل گرما و فصل تکثیر و فعالیت کنه‌ها و احتمال بروز و شیوع بیماری تب خونریزی دهنده، توصیه کرد: رعایت نکات و اقدامات بهداشتی ذیل برای پیشگیری از بروز بیماری، مهم و ضروری است .

وی افزود: خودداری از هرگونه نقل و انتقال و خرید و فروش دام‌های مشکوک و غیر بومی و بدون مجوز دامپزشکی به ویژه در مناطقی که سابقه بروز بیماری دارد. رعایت موارد ایمنی و بهداشتی هنگام کار با دام از قبیل: استفاده از دستکش، ماسک، چکمه و لباس مناسب. اجتناب از کشتار غیرمجاز دام. از جدا سازی و له کردن کنه‌های موجود روی بدن دام‌ها خودداری‌نمایید. از خوردن وآشامیدن و سیگار کشیدن در هنگام کار خودداری‌نمایید. بعد از انجام کار روزانه، دست‌ها، وسایل و البسه کار را شستشو و ضدعفونی‌نمایید. تماس انسان با خون و بافت‌های آلوده دام می‌تواند برای انسان بیماری زا باشد. سعی شود هنگام خرد کردن گوشت یا آلایش خوراکی از دستکش استفاده کنید. عدم استفاده از گوشت‌های فاقد مهر دامپزشکی. از تماس با خون و ترشحات دام کشتار شده پرهیز ‌نمایید.

وی تصریح کرد: در کشتارگاه‌های دام در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و یا بروز علایم بیماری شامل تب بالا، دردهای عضلانی و سر درد، پرخونی مخاط چشم و خونریزی عمومی در بدن سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه‌نمایید. درصورت استفاده از گوشت دام قربانی در مراسم و اعیاد، پیش از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال (صفر تا چهار درجه) نگهداری شود.

  • گروه خبری : خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 132625
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه