• 1396/04/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 82
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس عنوان کرد:

طرح جمع آوری عرضه آبزیان حرام گوشت در شهرستان بندرعباس

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، در این طرح که با هدف جمع آوری عرضه آبزیان حرام گوشت و با هماهنگی دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و همکاری نیروی انتظامی شهرستان صورت گرفت به میزان 80 کیلو گرم آبزیان حرام گوشت جمع آوری و معدوم شد .

دکتر فخر آبادی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بندرعباس اظهار داشت: با توجه به اینکه عرضه آبزیان در بعضی از نقاط شهر بندرعباس بصورت بهداشتی نمی باشد . خبر از طرح ساماندهی عرضه آبزیان در اماکن مسقف و با هماهنگی شورای سلامت شهرستان داد .

وی افزود: مصرف مواد پروتئینی خصوصاً فرآوردهای آبزیان مانند ماهی و میگو از اهمیت ویژه ای در سبد غذایی جوامع مختلف برخوردار است .

یکی از مسائل و مشکلات پخش این فرآورده ها ، فاسد شدن آنها در اثر عدم رعایت ضوابط بهداشتی ویا مصرف فرآوردهای در حال فساد است که علاوه بر خسارات اقتصادی نقش بسزایی در بروز مسمومیت ها و عفونت های غذایی دارد . ایجاد مراکزی به منظور حفظ زنجیره سرد و نظارت و کنترل مطلوب تر در پخش این فرآورده ها از عوامل مهم در تامین سلامت جوامع می باشد .

-استفاده از فضای سرپوشیده محفوظی با شرایط لازم فنی و بهداشتی و سیستم های خنک کننده مناسب

- داشتن سیستم خروج فاضلاب به منظور خروج آب حاصله از ذوب یخ و کف مرکز مجهز به کانال فاضلاب منتهی به سیستم اصلی فاضلاب باشد

- یخ پوشی ماهی تازه خنک شده به صورتی که برودت لازم در طول مدت نگهداری تامین گردد . (نسبت یخ به ماهی 2 به1 باشد )

- محل احداث باید دارای قابلیت تامین آب کافی ،بهداشتی و سالم باشد .

- تحت تاثیر بوهای نامطبوع ،دود ، گردوغبار و انواع آلودگی قرار نگیرد .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185476
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه