• 1392/12/24 - 12:00
  • تعداد بازدید : 51
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح تشدید نظارت بهداشتی اداره كل دامپزشكی استان هرمزگان بر مراكز و واحدهای تولید عرضه فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی هرمزگان، طرح تشدیدنظارت بهداشتی توسط اکیپ دامپزشکی استان هرمزگان برمراکز و واحدهای تولید فراورده های خام دامی (قصابی ها،مراکزعرضه ی مرغ،آبزیان،سردخانه و رستوران ها ،هتلها، کشتارگاههای دام وطیور)

دكتر غریب مدیر كل دامپزشكی استان هرمزگان اعلام نمود  ده اكیپ   نظارت بر بهداشت عمومی اداره كل دامپزشكی استان  مشتمل بر 20 كارشناس  از مراكز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی و همچنین مراكز طبخ این فراورده ها از تاریخ 25/12/1392 لغایت 15/1/ 1393 در دوشیفت صبح وبعد از ظهر  نظارت و بازدید به عمل می نمایند.

  مدیر كل دامپزشكی استان ضمن قدردانی از همكاریهای دستگاه محترم  قضایی ونیروی انتظامی استان در برخورد با تخلفات بهداشتی، از  مردم شریف استان و مسافران محترم  خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در مراكز عرضه فرآورده‌های خام دامی  اعم از قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها ، ماهی فروشی‌ها و غذا خوری‌ها مراتب را به شبكه  های دامپزشكی استان و یا به سامانه 1512  اعلام نمایند تا مامورین  بهداشتی دامپزشكی در اسرع وقت اقدامات لازم را اعمال نمایند.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185330
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه