صدور 770کد الکترونیکی برای خودروهای حمل دام زنده و خودروهای حمل گوشت،مرغو آبزیان در استان هرمزگان در راستای طرح ردیابی محصولات دامی
اجرای طرح ردیابی محصولات دامی تلاش برای تضمین کیفیت فرآورده های خام دامی و جلب اعتماد (مصرف کنندگان )

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار نمودندبا کلیه تولید کنندگان فرآورده های خام دامی علاقمند به اثبات تعهد خویش به کیفیت و ایمنی محصولات دامی و سایر فرآورده های دامی و تضمین اعتماد مصرف کنندگان می باشند. استاندارد کردن محصولات دامی به ایجاد و مستند سازی تاریخچه محصول و ایجاد اطمینان و اعتماد برای مصرف کنندگان کمک می کند. از نظر سازمان استاندارد بین المللی ( ISO ) قابلیت ردیابی عبارتست از: توانایی ردیابی کردن تاریخچه محل تولید و کاربرد محصول نهایی بطوری که محصولات نهایی بیانگر مبداء، مواد اولیه و تاریخ مراحل فرآوری و توزیع می باشد بعبارت دیگر می توان از اصطلاح عمومی از تولید تا میز غذا استفاده کرد که معنای قابلیت ردیابی را در خود مستتر دارد. قابلیت ردیابی کنترل سریع و آسان محصول را ممکن ساخته و شناسایی همه محصولات را برای مشتریان تضمین می کند که مهمترین و مرتبط ترین قانون در چارچوب قابلیت ردیابی گوشت قانون EC –commission به شماره 2000/1760 است که توسط پارلمان اروپا گذاشته شد و مواد 18 تا 20 قانون EC به شماره 2002/178 توسط قانون مواد غذایی آنرا تکمیل کرد.
اقدامات انجام گرفته در استان هرمزگان به شرح ذیل می باشد.
گوشت قرمز :
1- تجهیز کشتارگاه دام بندر عباس به دستگاه لیبل و لیبل گذاری کیسه لاشه های کشتاری
2- ساماندهی چوبداران و صدور کد چوبدارای برای چوبداران
3- صدور کد بهداشتی و کد الکترونیکی120خودرو حمل دام زنده
گوشت مرغ:
1- صدور کلیه مجوزهای حمل مرغ زنده بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای
2- تجهیز و دو باب کشتارگاه به سیستم بارکد زن ، جهت درج کد رهگیری مجوز حمل مرغ زنده بر روی مرغ گرم
3- صدور مجوز حمل مرغ گرم خارج استانی بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای
4- صدور کد رهگیری جهت 20خودروی حمل مرغ زنده و 30 خودروی حمل مرغ گرم استان
ماهی و میگو:
1- صدور 600 کد رهگیری برای خودروی حمل ماهی
2- صدور کد بهداشتی جهت 540لنج صیادی
3- صدور پروانه جهت 18کشتی صیادی
4- برنامه ریزی جهت درج شناسه ردیابی میگوی منجمد
5- اجرای لیبل گذاری ماهی منجمد در استان
6- صدور مجوز حمل آبزیان منجمد و تازه پس از ثبت در سیستم یکپارچه قرنطینه ای در داخل و خارج استان
اقدامات انجام گرفته در استان هرمزگان به شرح ذیل می باشد.
گوشت قرمز :
1- تجهیز کشتارگاه دام بندر عباس به دستگاه لیبل و لیبل گذاری کیسه لاشه های کشتاری
2- ساماندهی چوبداران و صدور کد چوبدارای برای چوبداران
3- صدور کد بهداشتی و کد الکترونیکی120خودرو حمل دام زنده
گوشت مرغ:
1- صدور کلیه مجوزهای حمل مرغ زنده بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای
2- تجهیز و دو باب کشتارگاه به سیستم بارکد زن ، جهت درج کد رهگیری مجوز حمل مرغ زنده بر روی مرغ گرم
3- صدور مجوز حمل مرغ گرم خارج استانی بصورت سیستم یکپارچه قرنطینه ای
4- صدور کد رهگیری جهت 20خودروی حمل مرغ زنده و 30 خودروی حمل مرغ گرم استان
ماهی و میگو:
1- صدور 600 کد رهگیری برای خودروی حمل ماهی
2- صدور کد بهداشتی جهت 540لنج صیادی
3- صدور پروانه جهت 18کشتی صیادی
4- برنامه ریزی جهت درج شناسه ردیابی میگوی منجمد
5- اجرای لیبل گذاری ماهی منجمد در استان
6- صدور مجوز حمل آبزیان منجمد و تازه پس از ثبت در سیستم یکپارچه قرنطینه ای در داخل و خارج استان
نظر دهید