• 1392/05/13 - 12:00
  • تعداد بازدید : 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه ای در خصوص قانون نظارت بر ذبح و صید مصوب مجلس شورای اسلامی به منظور پیگیری و بررسی عرضه مواد غذایی حلال و حرام در سطح استان در سالن جلسات اداره كل دامپزشكی هرمزگان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره كل دامپزشكی هرمزگان ،جلسه با حضور حجه السلام و المسلمین حاج آقا تقوی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان هرمزگان ، حجه السلام و المسلمین حاج آقا حمزه ای نماینده ولی فقیه در اداره كل دامپزشكی استان ،دكتر غریب مدیر كل دامپزشكی استان هرمزگان ، مهندس باقرزاده مدیر كل استانداردوتحقیقات صنعتی استان ، رئیس پلیس نظارت بر اماكن عمومی استان  برگزار گردید.

حجه السلام و المسلمین حاج آقا حمزه ای تشدید نظارت براغذیه فروشان به منظور رعایت مسائل شرعی و عدم استفاده از مواد غذایی غیر حلال در محصولات قابل عرضه را بیان داشتند و به قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید و بر تاكیدبه ماده های 6، 9، 10، 11 واشاره ای به خطبه های نماز جمعه كه توسط حجه السلام و المسلمین حاج آقا نعیم آبادی كه بارها تاكید بر بازرسی در خطبه های خود ایراد داشتند اشاره نمودندكه باید تمام تلاش خود را انجام داد .

دكتر غریب در این جلسه بیان داشتند كارگروه ویژه ای در حوزه مدیر كل استاندارد و تحقیقات صنعتی و با دبیری دامپزشكی استان  تشكیل گردد و ایشان افزودند بحث نظارت بر حلیت و دارا بودن نشان حلال در محصولات استحصالی از پرندگان ، آبزیان و همچنین آموزش عموم مردم در جاهای مختلف را تكلیف مسئولین دانستند كه مردم از آگاهی بیشتر برخوردار باشند .

در ادامه حجه السلام و المسلمین حاج آقا تقوی با بیان اینكه در سایتهای رسمی مربوط تشكیلات ادارت یك بند به موضوعات غذای حلال و حرام اختصاص داده شود و در بخشی ار بیانات خود افزودند به تبلیغات از طریق همه ظرفیتها نوشتاری ،گفتاری و دیداری همچون صدا وسیما ، سازمان تبلیغات ، شورای سیاست گذاری و ائمه نماز جمعه در استان و نشریات محلی ، سایت خبری استان و نیز تهیه و توزیع  بروشور برای اطلاع رسانی عموم مردم و عرضه كنندگان مواد غذایی در استان اشاره نمودند.

ایشان اظهار داشتند یك سازمان مسئول رسیدگی به امور عرضه كنندگان غیر مجاز معرفی گردد تا با تبیین دستور العمل ها و آئین نامه شفاف سازی جهت برخورد با این مهم صورت پذیرد.

در پایان دكتر غریب بر اهمیت ساماندهی عرضه كنندگان مواد غذایی كه ارتباط مستمر با سلامت مردم و جامعه را دارند و همچنین لزوم برنامه ریزی مدون و مشخص به منظور نظارت های مهم در این زمینه را مورد تائید و توجه مسئولین قرار دادند .


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186192
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه