• 1398/04/31 - 08:44
  • تعداد بازدید : 279
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان خبرداد:

توصیه های بهداشتی برای خرید برخی از مواد پروتئینی

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: مردم درفصل تابستان در خرید مواد پروتئینی به رعایت ضوابط بهداشتی بیشتر اهتمام ورزند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز مواردی را درخصوص خرید ماهی و تخم مرغ به مردم توصیه کرد .

وی در خصوص شرایط و شکل ظاهری ماهی های خوراکی بیان داشت:

* مشخصات ماهی تازه: دارای پوستی درخشنده، شفاف و براق بوده و فلس‌ها (پولک) محکم به بدن چسبیده و بدن سخت و قابل ارتجاع است و چشم ها محدب، قرنیه‌هایی روشن و برجسته و مردمک‌ هایی زلال و شفاف دارد، آبشش های ماهی به رنگ قرمز باشد و ماهی فاقد هرگونه بوی تند و زننده می باشد.

* ماهی از جمله فرآورده‌های آبزی است که در صورت عدم تخلیه محتویات شکم، خطر آلودگی، فسادپذیری و در نهایت مسمومیت غذایی را در بردارد.

* بعد از فشار انگشت روی بدن ماهی سالم، قسمت فرو رفته سریعاً به حالت اولیه برمی گردد.

* عرضه ماهی منجمد بصورت تازه و دیفراست شده (از انجماد خارج‌شده) غیرمجاز می باشد.

* ماهی منجمد بسته‌بندی شده لازم است با تاریخ تولید ، انقضاء و سایر مشخصات مربوط به واحد بسته‌بندی تولید و عرضه شود و در دمای -18 نگهداری شود .

دکترجانباز همچنین وضعیت تخم مرغ سالم  و بهداشتی را به شرح ذیل اعلام کرد:

تخم‌مرغ می بایست:

* تمیز و بدون شکستگی پوسته باشد، زرده تخم‌مرغ باید فاقد لکه‌های خونی و یا نطفه باشد و بوی تعفن و علایم فساد نداشته باشد، دارای تاریخ تولید و انقضاء و نام شرکت درج گردیده باشد.

* تخم‌مرغ خوب و ممتاز، باید دارای شکل بیضی و وزن بین  55- 60 گرم باشد .

*  نگهداری تخم مرغ در درجه حرارت بیش از 15 درجه سانتی گراد مجاز نیست و باید در فصول گرم در یخچال و دور از نور خورشید نگهداری و عرضه شود.

* از مصرف تخم‌مرغ به‌صورت خام و نیمه‌‌پخته اجتناب شود.

*تخم مرغ باید دارای تاریخ تولید و انقضاء باشد.

  • گروه خبری : خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134971
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه