• 1393/01/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشدید نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان بر واحدهای تولید فرآورده های خام دامی در ایام نوروز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی هرمزگان، اجرای طرح تشدیدنظارت بهداشتی بر واحدهای تولید فراورده های خام دامی ،قصابی ها،مراکزعرضه ی مرغ،آبزیان،سردخانه و رستورانها- هتلها،کشتارگاههای دام وطیور توسط 15 اکیپ   نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان  مشتمل بر   10اکیپ ثابت و 5اکیپ سیار  از تاریخ 25/12/1392 لغایت 15/1/1393در دوشیفت صبح وبعد از ظهر بر مراکز فوق الذکر   نظارت نمودند  مدیر کل دامپزشکی  استان  ضمن قدردانی از همکاریهای دستگاه محترم قضایی ونیروی انتظامی استان در برخورد با تخلفات بهداشتی، اعلام داشت در این طرح با صرف 2960 نفر ساعت بازدید از مراکز عرضه مواد خام دامی 1442 مورد کشتارگاههای دام طیور و مراکز بسته بندی 120 مورد و هتل -رستوران و طباخی ها 624 مورد بازدید بعمل آمد ،وی اضافه  نمود در طول  این طرح در مجموع بالغ بر 8تن فراورده خام مشکوک  ضبط  که از این میزان حدود  5 تن فراورده ی غیر قابل مصرف معدوم گردید در پایان وی اعلام نمود  پرونده ی2 واحد رستوران و یک واحد مرکز عرضه به اداره کل  تعزیرات حکومتی ارجاع گردید.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186444
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه