• 1398/04/23 - 07:18
  • تعداد بازدید : 1192
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید مدیر کل دامپزشکی هرمزگان از واحد مرغداری نمونه استان

مدیر کل به اتفاق رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان از مرغداری استان بازدید کردند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز اظهار داشت: در اجرای طرح تشدید رصد و پایش نهاده های خوراک و داروی مصرفی در واحدهای مرغداری استان از مرغداری آقای حافظی در هنگام بارگیری بازدید به عمل آمد .

وی تاكید كرد: صدور مجوز و نظارت بر جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری با همکاری بین دامپزشکان بخش خصوصی ( به عنوان مسئول فنی)، اتحادیه مرغداران و ادارات دامپزشکی شهرستان ها انجام می شود و ارتباط سامانه بین سامانه های سماصط و GIS طیور در این رابطه برقرار شده است .

مدیركل دامپزشكی هرمزگان با اشاره به پایش های مستمر بازرسان این اداره كل از واحدهای مرغداری در خصوص پیشگیری از بروز بیماری آنفلوانزای فوق حاد و نیوکاسل پرندگان گفت: پایش و مراقبت فعال مستمر از واحدهای پرورش صنعتی به ویژه واحدهای اطراف روستاها و زیستگاه ها در حال انجام است که تا کنون طی سال های اخیر موردی از بیماری آنفلوآنزای فوق حاد مشاهده نشده است اما گزارشات پراکنده ای از بروز بیماری نیوکاسل در برخی مزارع پرورش طیور صنعتی گوشتی و نیز طیور بومی روستایی دریافت و توسط آزمایشگاه دامپزشکی استان تایید شده است .

وی افزود: بیماری نیوکاسل در همه استان های کشور وجود دارد و سازمان دامپزشکی کشور طرح ملی مراقبت و کنترل این بیماری در سال جاری را به طور جدی در دست اقدام دارد .

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان اظهار کرد: این واحد با حدود سه دهه سابقه فعالیت و با سه سالن و ظرفیت 44000 قطعه ، طی سالیان گذشته چهار دوره پرورش در سال به رغم محدودیت های اقلیمی استان با کمترین میزان تلفات ثبت شده در سامانه GIS را در کارنامه دارد و از واحدهای خوب استان می باشد .

دکتر رضا شیبانی افزود: همکاری حداکثری با مجموعه دامپزشکی استان و استفاده از سیستم خودکار کنترل سالن از دیگر امتیازات منظور شده برای واحد مذکور می باشد.

حافظی با راه اندازی سیستم خودکار کنترل سالن ها و تاثیر آن در مدیریت پرورش ،کاهش تلفات و هزینه ها و افزایش راندمان تولید در راستای تولید پایدار بسیار موفق بوده است .

مدیر کل دامپزشکی استان در پایان بازدید دو ساعته خود با توضیحات مالک مزرعه در جریان مشکلات و موانع موجود در مسیر تولید به منظور پیگیری از طریق ستادهای استانی ذیربط قرار گرفتند.

  • گروه خبری : خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 134585
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه