• 1395/06/21 - 12:00
  • تعداد بازدید : 73
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بستک از شرکت شیر زکاء

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بستک گفت: نظارت و بازرسی ازشرکت شیر طبق وظیفه ذاتی دامپزشکی انجام می شود و مراحل تولید و نگهداری فرآورده های حاصله مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد بلوکی اظهار داشت: یکی از مشکلات این صنعت کاهش مصرف سرانه شیر در کشور است که می بایستی بنگاه های اقتصادی مرتبط با این صنعت، ضمن پرداخت هزینه های لازم تبلیغاتی در جهت فرهنگ سازی در جامعه، در خصوص افزایش مصرف شیر در خانواده ها و همچنین با بروزرسانی دانش تولید لبنیات و تجهیز این کارخانجات به جدیدترین دستگاه ها، باعث افزایش کیفیت محصولات تولیدی شوند.

وی افزود: اگر در مراحل تبدیل و فرآوری در کارخانه و همچنین چرخه سرد توزیع بهداشت شیر رعایت نشود، می‌تواند بیماری‌ها و عوارض مختلفی را به انسان منتقل کند ، به همین منظور شیر تحویلی از لحاظ کیفی مورد بررسی قرار می گیرد.



 در ادامه محمد نور محمدی مدیرعامل شرکت شیر زکاءضمن تشکر از مجموعه اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان به دلیل نگاه ویژه وی به صنعت تولید شیر و فرآورده های لبنی در استان، از توسعه 500 مترمربع تاسیسات وافزایش سه دستگاه بسته بندی خبرداد.

 فروش و همچنین رقابت، تولیدشرکت تنها 7.5 تن در روز می باشد.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 185511
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه