جلسه تنظیم بازار مرغ در دامپزشکی استان هرمزگان
رییس سازمان جهادکشاورزی استان با حضور در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، وضعیت جوجه ریزی و کشتار در کشتارگاه های طیور را بررسی کرد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، با حضور رییس سازمان جهادکشاورزی استان هرمزگان و سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی آن سازمان، در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان جلسه بررسی تأمین مرغ مورد نیاز بازار استان، برگزار گردید.
این جلسه با حضور رییس و سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی، مدیرکل ، مدیر حراست، رییس اداره قرنطینه و امنیت زیستی و کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان به منظور کارشناسی و تنظیم بازار گوشت مرغ برگزار شد.
در این جلسه مقدار جوجه ریزی و رعایت سن دوره پرورش و تاریخ تقریبی کشتار طیور پرورشی در سالن های مرغداری های استان هرمزگان مورد بررسی قرار گرفت و مؤیدی رییس سازمان جهادکشاورزی استان در این خصوص گفت: در راستای مصوبات قرارگاه امنیت غذایی استان هرمزگان و با عنایت به اصلاح ارز ترجیحی، جلسات متعددی در قرارگاه امنیت غذایی استان برگزار شد و منظور از حضور در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان و برگزاری این جلسه، رصد بازار مرغ و برنامه ریزی مناسب در خصوص تأمین به موقع گوشت مرغ در بازار استان می باشد.
دکتر محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان در خصوص اظهار داشت: میزان جوجه ریزی در سالن های پرورشی، فعالیت کشتارگاه های طیور استان، عملکرد مدیریت های جهادکشاورزی و دامپزشکی شهرستان ها در خصوص صدور گواهی حمل طیور کشتاری از مرغداری به کشتارگاه، میزان طیور کشتاری و استحصال گوشت مرغ در کشتارگاه و میزان توزیع گوشت مرغ به شهرستان های استان مورد بررسی قرار گرفت و برنامه ریزی مناسب جهت ارسال مرغ سالن های پرورشی به کشتارگاه های صنعتی طیور استان و توزیع گوشت مرغ تولیدی به بازار سطح استان، صورت پذیرفت.
مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان یادآور شد: خدمات دامپزشکی استان هرمزگان و نظارت های بهداشتی آن، از قبل از مرحله ی جوجه ریزی در سالن های پرورشی طیور به منظور آماده سازی سالن های پرورشی با شرایط بهداشتی مناسب جهت ورود جوجه ی یکروزه آغاز می گردد و تحت مراقبت های لازم توسط کارشناسان این اداره کل و مسؤولین فنی بهداشتی واحدهای پرورشی طیور، طول دوره پرورشی خود را می گذراند و با رسیدن به سن کشتار، با صدور مجوز حمل بهداشتی دامپزشکی به کشتارگاه طیور منتقل و تحت نظارت مسؤول فنی بهداشتی مستقر در کشتارگاه صنعتی طیور، کشتار، بسته بندی و به بازار عرضه روانه می گردد و در مراکز عرضه تحت نظارت بهداشتی بازرسان این اداره کل، به صورت بهداشتی عرضه شده، تا مرغ سالم و بهداشتی و با کیفیت مناسب به دست مصرف کنندگان گرامی رسانیده شود و شعار "خدمات بهداشتی دامپزشکی از مزرعه تا سفره" محقق گردد.
نظر دهید