• 1401/04/18 - 08:24
  • تعداد بازدید : 134
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
گفتگوی رادیویی مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان

دکتر محمد جانباز در گفتگوی تلفنی با صدا مرکز خلیج فارس، اجرای نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی، را در روزهای عرفه و عید قربان تشریح نمود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر محمد جانباز مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان، در گفتگو تلفنی با سیماری مرکز خلیج فارس، از اجرای اجرای نظارت های بهداشتی و شرعی دامپزشکی، را در روزهای عرفه و عید قربان، خبر داد.

وی در این خصوص گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه عید سعید قربان، در استان هرمزگان همزمان را سرسر کشور نظارت های بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های قربانی شده در روزهای عرفه و عید سعید قربان، اعمال می گردد.

دکتر جانباز از فعالیت 31 اکیپ عملیاتی نظارتی دامپزشکی در سطح استان با تعداد 54 نیرو در بخش دولتی اظهار داشت: علاوه بر نیروهای دولتی از توان بخش خصوصی نیز در اجرای این طرح بهره خواهیم برد که جمعا" حدود 70 نفر نیروی بخش دولتی و خصوصی به عنوان ناظر بهداشتی و شرعی بر ذبح دام های کشتاری در روزهای عرفه و عید قربان، فعالیت می نماید.

این مقام مسؤول بیان داشت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک بین حیوان و انسان خصوصا" بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو(CCHF) به هشدارهای به دانشی دامپزشکی توجه نمایند و دام قربانی خود را در کشتارگاه های دام و قربانگاه های مجاز مشخص شده در مناطق مختلف، تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی مستقر در این اماکن، کشتار نمایند و استفاده از وسایل حفاظت فردی نظیر ماسک و دستکش و عینک را ضروری بدانند.

مدیرکل دامپزشکی استان هرمزگان تصریح کرد: شهروندان گرامی لاشه گوشت دام ذبح شده را قبل از قطعه بندی حتما" به مدت 24 ساعت و دل و جگر آن را به مدت 48 ساعت، در دمای یخچالی نگهداری نمایند و سپس به مصرف برسانند و با پخت کامل آن و عدم مصرف به صورت نیمه پز، در حفظ سلامت خود و خانواده محترمشان دخیل باشند.  

      

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 288059
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه