دکتر سید امیرمختار بهاری، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان:
در راستای اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، از 13 اسفند 1401 تاکنون؛ بالغ بر 5100 مورد بازدید صورت پذیرفته است

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر سید امیرمختار بهاری، رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، اقدامات صورت پذیرفته در طرح تشدید نظارتی دامپزشکی را، از زمان شروع طرح (13 اسفند 1401) تاکنون، تشریح نمود.
وی در این راستا گفت: با برنامه ریزی مناسب و تشکیل اکیپ های نظارتی در سطح استان، اجرای طرح تشدید نظارتی دامپزشکی ویژه ایام پایانی سال، تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، در استان هرمزگان همزمان با سراسر کشور کلید خورد و در استان هرمزگان با 27 اکیپ عملیاتی متشکل از 55 نفر نیروی دامپزشک، کارشناس و روحانی، نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور عملیاتی گردید، تا هم استانی های گرامی با آسودگی خیال و بدون دغدغه بهداشتی، مواد خام دامی مورد نیاز خود را تهیه و مصرف نمایند.
دکتر بهاری اظهار داشت: در این ایام 3991 تن فراورده خام دامی در کشتارگاه های دام و طیور سطح استان، تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید گردیده است و در همین راستا با نظارت های بهداشتی اعمال شده بر 5171 رأس لاشه دام و نزدیک دو میلیون قطعه طیور و محصولات استحصالی، 19 تن فراورده خام دامی در مراکز تولید، ضبط و از چرخه مصرف هم استانی های گرامی، خارج گردید.
این مقام مسؤول ادامه داد: از ابتدای شروع این طرح، 5146 مورد بازدید از مراکز تولید و فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های نظارتی در سطح استان، صورت پذیرفته است و در بازرسی های انجام شده، مقدار 3594 کیلوگرم (بالغ بر 3/5 تن) فرآروده خام دامی، از مراکز عرضه سطح استان ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید و در 326 مرکز عرضه فراورده خام دامی، تخلف بهداشتی مشاهده شد، که به صورت شفاهی و کتبی، تذکرات لازم داده شد و یا به مراجع قضایی جهت برخورد قانونی معرفی گردید و همچنین با پیگیری های به عمل آمده، به منظور حفظ بهداشت عمومی و امنیت غذایی شهروندان، با دستور مقام قضایی، 3 مرکز متخلف، که سلامت جامعه را به مخاطره انداخته بود، پلمپ گردید.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، خاطر نشان کرد: هم استانی های گرامی، مواد خام دامی مور نیاز خود را، از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در هنگام خرید به مهر و لیبل دامپزشکی و تاریخ مصرف محصول دقت داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با دامپزشکی، موارد را در اسرع وقت به منظور پیگیری لازم، به دامپزشکی شهرستان محل زندگی خود، اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید