دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
  • 1404/03/13 - 14:21
  • تعداد بازدید : 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان در برنامه زنده و مستقیم گفتگوی ویژه خبری

حضور مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان در صدا و سیمای مرکز خلیج فارس

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان در گفتگوی ویژه خبری شبکه خلیج فارس فعالیت‌های سلامت محور دامپزشکی و توصیه های بهداشتی دامپزشکی در آستانه فرا رسیدن روز عرفه(روز نیایش) و عید سعید قربان را تشریح کرد .

گفتگو

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، دکتر مصطفی فخرآبادی پور اظهار داشت: در راستای کنترل بهداشتی و شرعی کشتار و حفظ سلامت مصرف کنندگان گوشت، دام های قربانی و تأمین بهداشت عمومی، اداره کل دامپزشکی در سطح استان به طور فعال با تعداد 14 اکیپ ثابت و 26 اکیپ سیار مشتمل بر 27 نفر دکتر دامپزشک 39 نفر بازرس بهداشت گوشت و 18 نفر ناظر ذبح شرعی، در روز عید سعید قربان و در کشتارگاه ها، ادارات دامپزشکی و میادین عرضه دام مجاز، از ساعت 5 صبح لغایت 16 عصر، آماده ارائه خدمات به همشهریان عزیز می باشد.

مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان با توجه به احتمال انتقال بیماری مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب کریمه کنگو که الان فصل شیوع این بیماری است، افزود: پیشنهاد می‌شود ذبح دام در روز عید قربان تنها در کشتارگاه‌های دام استان انجام شود چرا که در این مکان‌ها موارد بهداشتی رعایت شده و کشتارگاه‌ها مجهز به سردخانه هستند و لاشه دام در آن نگهداری می‌شود و از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌شود.

دکتر مصطفی فخرآبادی پور توصیه کرد: مردم از هرگونه ذبح دام در منزل، معابر و خارج از کشتارگاه خودداری کنند و چنانچه قصد ذبح در منزل را دارند، مسائل بهداشتی را رعایت و از دستکش و ماسک استفاده کنند و بعد از کشتار، گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و در دمای زیر صفر درجه نگهداری کنند چرا که از این طریق بسیاری از بیماری‌ها از بین می‌رود.

 

  • گروه خبری : خبر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 340082
کلمات کلیدی
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور