• 1401/04/06 - 10:50
  • تعداد بازدید : 165
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
نشست کارشناسی کمیته بهبود کیفیت شیرخام در دامپزشکی استان هرمزگان

جلسه کارشناسی کمیته بهبود کیفیت شیرخام، با حضور کارشناسان این کمیته، به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، جلسه کارشناسی کمیته بهبود کیفیت شیرخام، با حضور کارشناسان این کمیته، در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور معاونت سلامت و رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان، مدیر امور دام سازمان جهادکشاورزی استان، کارشناسان بهداشت محیط استان به میزبانی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان برگزار گردید، دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به منظور نظارت بهداشتی بر شیرخام تشریح گردید.

در ادامه دستورالعمل های نظارتی دانشگاه علوم پزشکی در خصوص فرآوری شیر و عرضه به مصرف کنندگان تشریح گردید و مسائل مرتبط با بهبود کیفیت شیرخام، از جمله؛ جمع آوری آمار مراکز تولید شیرخام (دامداری ها) در استان و مراکز لبنات سنتی سطح استان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر کامبیز امجدی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در این خصوص گفت: طبق دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور، حمل شیرخام تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی و با اخذ مجوز حمل بهداشتی - قرنطینه ای دامپزشکی با ثبت در سامانه یکپارچه قرنطینه سازمان دامپزشکی کشور و با خودروهای ویژه دارای کد نظارت بهداشتی دامپزشکی میسر است، که بایستی خودروهای حامل شیرخام در محل ایست های بازرسی مبادی ورودی استان، تحت کنترل و نظارت قرار گیرند. 

وی اظهار داشت: فعالیت همه ی دستگاه های عضو کمیته بهبود کیفیت شیرخام در استان هرمزگان، به منظور اجرای بهینه ساماندهی و بهبود نظارت بر شیرخام مصرفی و سلامت مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد و همکاری دستگاه های متولی بهداشت و امنیت غذایی در این زمینه نظیر؛ دامپزشکی، جهادکشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاه ها همچون صمت و تعزیرات، در اجرای طرح پایش سلامت و ارتقا کیفیت بهداشتی شیرخام و توزیع لبنیات سنتی سالم و بهداشتی به جامعه، لازم و ضروری است.

دکتر سید امیرمختار بهاری رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان در این نشست بیان داشت: ساماندهی فروشگاه های عرضه لبنیات سنتی، توسط معاونت های بهداشتی و پیشگیری و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و تحت نظارت مستمر بهداشت محیط، در کنار نظارت های بهداشتی دامپزشکی، به منظور حفظ سلامت جامعه، بسیار حائز اهمیت است

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 287579
عبدالمجید انصاری

عبدالمجید انصاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه